Firefox export záložek

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
DartVader
Začátečník
Začátečník

Firefox export záložek

Příspěvek od DartVader »

Ahoj, nerad ruším, ale nejsem schopný vyřešit problém, na který jsem zatím na internetu nenašel odpověď.

Nechápu jak můžu mít vůbec tak banální problém. Potřebuji exportovat záložky z Firefox do Chrome, záložky jsou jak na liště tak v různých složkách, ale při exportu se exportuje pouze lišta záložek, což v mém případě znamená pouze nějakých 6 záložek.

Snažil jsem se označit všechna umístění a ty exportovat nebo exportovat jednotlivá umístění, ale bez úspěchu.

Představa že budu znovuukládat desítky záložek mě rozproudila krev. Nevíte kde dělám chybu a jak to mám napravit?

Používám Firefox22.0

Za odpověď děkuji.

EDIT:
Nakonec jsem zjistil že se záložky zřejmě exportovaly všechny (po otevření .html souboru), ale už se všechny neimportovaly do Chrome.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Firefox export záložek

Příspěvek od Butch »

Firefox na to ma budto zalozni soubor bookmarks a nebo lze vyuzit supr program mozbackup.
Ten umi zalohu firefoxu/thunderbirdu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
DartVader
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DartVader »

Díky moc za pomoc, nicméně myslím že už jsem kolem toho udělal víc práce, než jsem dostal užitku. Asi to převedu ručně odkaz po odkazu, protože places.sqlite na disku nevidím, Mozbackup zase udělá soubor který Chrome neumí otevřít.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

ten mozbackup je jen pro firefox a thunderbird, na Chrome to nefacha.

Kazdopadne pokud mas google mail ucet treba kvuli Androidu, tak by zalozky a nastaveni melo se ukladat automaticky. Mozna kdyby jsis zalozil mail na Google tak to presunes snadno. Jde o to jestli to kvuli tomu chces zakladat pokud nemas pro gmail jine vyuziti.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
DartVader
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DartVader »

Ahoj, díky, je to zajímavá myšlenka, ale nakonec zůstanu u ručního řešení. Na gmail nevidím žádnou synchronizaci, google synchronizaci má pouze chrome (ve firefoxu ji nevidím) a jiné prográmky nebo služby jako Delicious, Xmarks apod. znamenají víc práce než užitku.

Ta jako tak díky za nápady.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nechapu v cem mas problem,ale chrome se pri instalaci zepta,jestli chces importovat nastaveni a zalozky z jinych prohlizecu,staci to potvrdit...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
DartVader
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DartVader »

Problém je ten, že mi nic z normálních i nenormálních řešení nefunguje. Ale nic se neděje, udělám to ručně. Není to zas taková hrůza.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“