Zdravím. Potřeboval bych poradit, dostal se mi pod ruku notebook, přesněji asus. Když zmáčknu tlačítko "power" tak notebook nechce nastartovat. Nesvítí žádné diody ani po připojení adaptéru.Prostě ještě jsem neviděl rozsvícenou žádnou diodu u tohoto notebooku. Čím by to podle vás mohlo být?? Testoval jsem RAMku (ta je dobrá), hardisk taky dobrý...Taky jsem rozebíral notebook a uvnitř vypadá vše vpořádku (samozřejmě jen na pohled). Podle mě je něco s napájením, ale nevím jak to opravit. Pro inspiraci notebook vypadá takto: (viz odkaz dole).
http://www.youtube.com/watch?v=IbwY96pPDyE
Budu vděčný za jakýkoliv názor nebo radu, děkuji Už jsem opravoval hodně notebooku ale s něčím takovým jsem se ještě nesetkal .
Edit: Notebook je Asus X54H ...(4 gb ram,500 gb hardisk, intel dual core 8800,Ati radeon HD 7470)
Notebook nechce naběhnout
Moderátor: Don
- Coer
- Nováček
-
- ICEBRETON
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Notebook nechce naběhnout
Zkus vytahnout baterku a pak stiskni power tlacitko na cca 30s. Pak dej baterku zpet. Pripoj kabel a zkus zapnout. Z vlastni zkusenosti to pomohlo u myho starsiho notaku od Lenovo, kterej se tvaril mrtvej a nereagoval na nic. (toto mi po telefonu poradili na zakaznicke lince). V mem pripade to prej zavinila nabijecka.
NTB: ProBook 4740s
- Coer
- Nováček
-
Re: Notebook nechce naběhnout
ok, díky za radu už jsem ten problém vyřešil (nevím jak se tohle téma zamkne, smaže )