V praci mame starucky pc s win XP. Je na nom net od T-comu.Stranky cez PC sa nacitaju vsetky bez problemov.
Ale je tam aj wifi modem Tenda W302R. A vsetci kolegovia mame problem s pripojenim na mobiloch a tabletoch... nacitavaju sa len niektore stranky, obrazky sa nezobrazuju spravne, youtube nenacita ani jedno video (v prehliadacoch ani v mob. aplikaciach)
Modem som resetoval do povod. nastaveni, fungovalo to asi minutu a potom zase problemy. Prosim neviete co stym moze byt. Pol roka to bezalo v poriadku. Dik za kazdu radu.
Nenacitaju sa mi niektore stranky cez wifi... prosim o pomoc
Moderátor: Don
- radekhgt
- Začátečník

Nenacitaju sa mi niektore stranky cez wifi... prosim o pomoc
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
Re: Nenacitaju sa mi niektore stranky cez wifi... prosim o pomoc
jo tak podobnej problém sem měl se svým tp-linkem někde v nastavení routeru se něco přepsalo mam pocit že poslední číslice nějakýho čísla ale už si opravdu nevspomenu co to přesně bylo
jen je dost divný že to pul roku fungovalo a ted najednou ne....nehrabal se v tom nastaveni nekdo....
edit: už sem si asi vzpoměl http://www.root.cz/zpravicky/nejpouziva ... ni-google/ prostě použiješ DNS servery googlu a mělo by to fungovat...
jen je dost divný že to pul roku fungovalo a ted najednou ne....nehrabal se v tom nastaveni nekdo....
edit: už sem si asi vzpoměl http://www.root.cz/zpravicky/nejpouziva ... ni-google/ prostě použiješ DNS servery googlu a mělo by to fungovat...
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- radekhgt
- Začátečník

Re: Nenacitaju sa mi niektore stranky cez wifi... prosim o pomoc
Jo dik za radu,ale skusil som este jeden reset a zrazu to slape
Ak by sa to znovu pokazilo,skusim tvoj navod.Robil som to doma cize to zvladnem.Dik
Ak by sa to znovu pokazilo,skusim tvoj navod.Robil som to doma cize to zvladnem.Dik
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2