Nenacitaju sa mi niektore stranky cez wifi... prosim o pomoc

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
radekhgt
Začátečník
Začátečník

Nenacitaju sa mi niektore stranky cez wifi... prosim o pomoc

Příspěvek od radekhgt »

V praci mame starucky pc s win XP. Je na nom net od T-comu.Stranky cez PC sa nacitaju vsetky bez problemov.
Ale je tam aj wifi modem Tenda W302R. A vsetci kolegovia mame problem s pripojenim na mobiloch a tabletoch... nacitavaju sa len niektore stranky, obrazky sa nezobrazuju spravne, youtube nenacita ani jedno video (v prehliadacoch ani v mob. aplikaciach)
Modem som resetoval do povod. nastaveni, fungovalo to asi minutu a potom zase problemy. Prosim neviete co stym moze byt. Pol roka to bezalo v poriadku. Dik za kazdu radu.
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nenacitaju sa mi niektore stranky cez wifi... prosim o pomoc

Příspěvek od Voracek »

jo tak podobnej problém sem měl se svým tp-linkem někde v nastavení routeru se něco přepsalo mam pocit že poslední číslice nějakýho čísla ale už si opravdu nevspomenu co to přesně bylo
jen je dost divný že to pul roku fungovalo a ted najednou ne....nehrabal se v tom nastaveni nekdo....

edit: už sem si asi vzpoměl http://www.root.cz/zpravicky/nejpouziva ... ni-google/ prostě použiješ DNS servery googlu a mělo by to fungovat...
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
radekhgt
Začátečník
Začátečník

Re: Nenacitaju sa mi niektore stranky cez wifi... prosim o pomoc

Příspěvek od radekhgt »

Jo dik za radu,ale skusil som este jeden reset a zrazu to slape :up:
Ak by sa to znovu pokazilo,skusim tvoj navod.Robil som to doma cize to zvladnem.Dik
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“