Notebook (Probook) HP 4515s

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
squzzer
Začátečník
Začátečník

Notebook (Probook) HP 4515s

Příspěvek od squzzer »

Dobrý den, dostal se mi do ruky tenhle notebook se žádostí abych tam nainstaloval nějaký os...když zapnu noťas tak mi to napíše hned že chybí bootovací soubor(zřejmě ho už někdo formátoval)...tak jsem instalaci nabootil přes moje cd s winem 7...v nabídce jestli chci formátovat disk jsem nechal formátovat systemovej disk a zřejmě kvůli těm HP kravinám mi to ukázalo že ten disk má 100MB....system mi mi nešlo nainstalovat jinak než na druhej disk ale poté když mi win naběhl a změnil jsem písmenko jednotky toho system disku tak mi pořád ukazuje že má 100MB...jde nějak obejít aby měl původní velikost nebo se to dá jen přes to HP recovery? které by mělo naběhnou po zapnutí přes F11...což nenaběhne :( nějak si s tím nevím rady...děkuju za jakoukoliv odpověď :)
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Notebook (Probook) HP 4515s

Příspěvek od Suke001 »

Tak když je to zformátované, tak už tam žádné Hp recovery není., Trochu nechápu tvůj problém, pokud odstraníš všechny oddíly a vytvoříš jen jeden velký, tak se ti vždycky vytvoří ještě druhý asi cca 100mb.. Na ten samozřejmě nic nenainstaluješ.
squzzer
Začátečník
Začátečník

Re: Notebook (Probook) HP 4515s

Příspěvek od squzzer »

tak se omlouvám....problém byl mezi židlí a počítačem, měl jsem za to že to má 2x 150GB....nakonec to bylo 2x 75GB a po zformátování se to slepilo, tak děkuji za kopnutí a můžete to smazat :)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“