Nová zostava alebo grafická karta?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
eufrik
Nováček
Nováček

Nová zostava alebo grafická karta?

Příspěvek od eufrik »

Dobrý večer,prejdem rovno k veci mám PC možno tak 2 roky.MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 AMD Athlon II X3 455 Processor, 4,0GB RAM,NVIDIA GeForce 7025.Kúpil som si Mafiu II dal som najmenšie rozlíšenie a vypol som full screen no strašne mi to sekalo nedalo sa ani strieľať keď som vystrelil tak výstrel bolo počuť možno o 30 sekúnd.A chcel by som aby ste mi poradili či si mám kúpiť nový PC lepšie by bolo notebook je to praktické alebo stačí grafická karta do PC sa nevyznám tak som sa obrátil na toto fórum.Keď by treba kúpiť ten nový ntb tak najlepšie by bolo keby bol tak do 500€ dúfam že mi poradíte.Za každú odpoveď budem nesmierne vďačný.Prajem pekný zvyšok dňa.
#eufrik
Atapi
Začátečník
Začátečník

Re: Nová zostava alebo grafická karta?

Příspěvek od Atapi »

Nejdřív si hlavně rozmysli co chceš, jestli desktop nebo notebook. Za tu cenu se dá postavit už slušný PC a notebook nebude mít ani poloviční výkon.
A případně samotná grafika nestačí. I kdybys tam dal novou, tak to pohřbí CPU. Ale k tomu si pak případně založ thread v sestavách, jestli se rozhodneš pro desktop, třeba bude deska a zbytek sestavy ještě k něčemu, o to by to bylo levnější.
Obrázek
eufrik
Nováček
Nováček

Příspěvek od eufrik »

Tak vyzerá to tak že si asi kúpim nový PC mohol by si mi prosím poradiť aký?Myslím poslať link lebo do PC sa vôbec nevyznám keby si mi poslal link na jeden PC a na jeden notebook bol by som veľmi rád a dúfam že ťa neotravujem :)
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

Ty chceš od integrované grafiky, aby si poradila s poměrně náročnou hrou.
Možná by bylo dobré koupit grafiku diskrétní.
Jakou máš desku?
Jaký máš zdroj?
Jaké je rozlišení tvého monitoru?
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Sestavy se řeší tu: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... start=1760
Obecně Lucas tam dává slušný, třeba tý poslední bych se nebál.
No a notebook, těžko mě se na to ptát, někdo doporučuje třeba tohle, za ty peníze stejně nic lepší asi nebude, pokud to má bejt i na hry, ale je to bez os... http://notebooky.heureka.cz/lenovo-idea ... -376083/#c

No ale jak jsem napsal, tu sestavu by to chtělo dořešit víc, pokud píšeš že to máš dva roky, tak by nejlevnější možnost byla koupit jen CPU a grafiku, jestli je vhodná deska.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“