Firma Site Czech jaké s ní máte zkušenosti,jsou solidní?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
spajk
Začátečník
Začátečník

Firma Site Czech jaké s ní máte zkušenosti,jsou solidní?

Příspěvek od spajk »

Chtel bych si od víše jmenované společnosti poridit internet.Momentalne mam express od telecomu ,takze bych si timhle trochu pomohl.Maji 1024 za 1390 i z DPH.Muzete mi napsat co si budu muset jeste dokoupit a jaka je skutecna rychlost a síla signálu (predpokladam ze to bude bezdrátoví).Diky
Nic
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Vzhledem k tvemu vycerpavajicimu popisu jejich sluzeb, tezko rict :wink:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Jiri Drak píše:Vzhledem k tvemu vycerpavajicimu popisu jejich sluzeb, tezko rict :wink:

Ja o nich fakt nic jinyho nevim,proto bych chtel poradit jestli to zas neni nejaka pofidérní firma.Nemaji ani web,jen mail.Ja jim zkusim napsat a pak se tady zas ukazu
Nic
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

provider, co nemá ani web, no to snad ne! zřejmě to bude jen někdo, kdo přeprodává něčí ADSL, tak jak to třeba dělám já, nicméně k tomu mám zase prezentaci a odkaz na oficiální informace příslušného providera
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

pavel.minarik píše:provider, co nemá ani web, no to snad ne! zřejmě to bude jen někdo, kdo přeprodává něčí ADSL, tak jak to třeba dělám já, nicméně k tomu mám zase prezentaci a odkaz na oficiální informace příslušného providera
Tak jsem nasel jejich stranku http://www.czechsite.cz/cenik.php .Na tom letáku kterej jsem dostal byl jen mail.To je divny :? Moc tam toho nepíšou,uvidíme co mi odepíšou na mail.Mrknite se tam treba vám to neco rekne.
Nic
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

V jejich ceniku jsou zadnou 1024 za 1390,- nenasel, ale stejne tam nemaji zadny blizsi popis, takze s toho nic nezjistis.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Jiri Drak píše:V jejich ceniku jsou zadnou 1024 za 1390,- nenasel, ale stejne tam nemaji zadny blizsi popis, takze s toho nic nezjistis.
Me staci pro domacnost ja nejsem firma :D Pro firmy to je drahy jak cert :evil: ale mas pravdu ze tam nic neni takze bud z nich vsechno dostanu anebo se na ne vy.... :lol:
Nic
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“