Nejdou stránky Bushe!

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Monkei123
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nejdou stránky Bushe!

Příspěvek od Monkei123 »

Čau, nevíte, co znamená hláška, když jdu na stránky www.georgebush.com? Příjde mi to nějaký divný, funguje vám to? Já sem kdesi zaslech že na ty stránky prý de přistupovat jenom z Ameriky...
Petr Kocourek
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

co je na tom divnýho, takovejch stránek je co jdou jen od někud a od jinud ne, jakej by to mělo význam v tomto konkrétním případě kdyby na to čuměl kde kdo
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Monkei123
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak na to?

Příspěvek od Monkei123 »

pavel.minarik píše:co je na tom divnýho, takovejch stránek je co jdou jen od někud a od jinud ne, jakej by to mělo význam v tomto konkrétním případě kdyby na to čuměl kde kdo
Aha... A jak se na ně můzu dostat? Kdybych nastavil jako proxy server ňákej americkej s americkou IPnou tak by mě to pustilo?
Petr Kocourek
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

přesně tak
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na to?

Příspěvek od JanoF »

Monkei123 píše:
pavel.minarik píše:co je na tom divnýho, takovejch stránek je co jdou jen od někud a od jinud ne, jakej by to mělo význam v tomto konkrétním případě kdyby na to čuměl kde kdo
Aha... A jak se na ně můzu dostat? Kdybych nastavil jako proxy server ňákej americkej s americkou IPnou tak by mě to pustilo?
ano pusti ale musis najst taky proxy ak ho budes mat tak my ho tez posli dik :roll:
Monkei123
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Monkei123 »

JanoF píše:
Monkei123 píše: Aha... A jak se na ně můzu dostat? Kdybych nastavil jako proxy server ňákej americkej s americkou IPnou tak by mě to pustilo?
ano pusti ale musis najst taky proxy ak ho budes mat tak my ho tez posli dik :roll:
Americky proxy na adrese:
http://www.proxylist.net/list.php?x=lis ... country=US
este sem je neskousel, as pridu domu, tet sem v praci... tak ty zas napis esi nakej z toho bude fungovat...! diky!
Petr Kocourek
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Monkei123 píše:Americky proxy na adrese:
este sem je neskousel, as pridu domu, tet sem v praci... tak ty zas napis esi nakej z toho bude fungovat...! diky!
něco mi říká, že JenoF to nechce na to, aby se dostal na stránky Bushe :lol:
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

pavel.minarik píše:
Monkei123 píše:Americky proxy na adrese:
něco mi říká, že JenoF to nechce na to, aby se dostal na stránky Bushe :lol:
a ja ti mozem tak akurat napisat ze anonym proxy list mam len som chcel aj take amerikanskeeee :razz: a asi narazas nato ze ked dostanem ban tak aby som sa sem dostal ze 8-) :razz: :razz:

//pavel.minarik: nenarážím vůbec na nic, jen jsem si tu veselou poznámku nemohl odpustit :oops:
Monkei123
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Monkei123 »

Tak tomu malinko nerozumim. Ten proxylist co sem na nej dal link je ciste americkejch serveru. Tak pres to bysme se na ty stranky mohly dostat...
Petr Kocourek
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

este sa tam da dostat skrz archiv...len je to troska neaktualne
http://web.archive.org/web/*/http://www.georgewbush.com
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“