Vypínání PC při hraní her

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Tygr999
Nováček
Nováček

Vypínání PC při hraní her

Příspěvek od Tygr999 »

Dobrý den. Když hraju hry jako jsou například Guild Wars 2, Assassins Creed III ... tak mi prostě po nějaké době naběhne černá obrazovka a PC se po nějakém čase restartuje. Před chvílí jsem hrál poprvé AC3 a hra mi normálně plynule jela asi 15 minut a potom mi naběhla jakási bílá obrazovka s černými pruhy (tohle se mi stalo poprvé) a PC se po chvilce sám restartoval. U některých her se černá obrazovka objeví po hodně dlouhé době hraní, např. u GW2 atd. U některých her vůbec. PC je cca rok starý. Asi měsíc po tom co jsem si koupil PC jsem zkoušel taktovat grafickou kartu pomocí programu MSI Afterburner. Mohlo by to být kvůli tomu? Jak mám problém vyřešit? Děkuji :)

Moje sestava:
monitor: LG FLATRON IPS224
grafická karta: MSI R7850 1GD5/OC
procesor: Intel Core i5 3470 (3.20GHz)
základní deska: MSI Z77A G43
zdroj: OCZ ZS Series 550W
pevný disk: Seagate Barracuda st1000dm003 9yn162
RAM: Kingston 8gb

Takhle nějak (podobně) vypadají ty černé pruhy na bílé obrazovce při hraní AC3: http://www.zkracovatko.cz/Y4QJTd
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Re: Vypínání PC při hraní her

Příspěvek od Blizzard »

možná si to přehnal s taktováním. Já když to přepískl a zahrál náročnější hru, tak se sekl obraz, barvy zmutovaly a musel jsem ho "násilně" vypnout. Zkus dát takty do základu a jestli to bude pořád dělat, tak nevím. Na to jsou zde odborníci :lol:
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

A ty to máš momentálně přetaktováno ? Jaké takty ? Voltáž ? Teploty ? To všechno zjistíš přes MSI Afterburner.
Taky by nebylo na škodu přidat teploty v zátěži celé sestavy.
pagadyni
Nováček
Nováček

Příspěvek od pagadyni »

Já si teda svoji grafiku přetaktovávat nebudu to je cizí území to radši jenom CPU.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“