kto máskúsenosti z IP Kamerami ,monitoring ,alarmy nastaveni

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
jano101
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

kto máskúsenosti z IP Kamerami ,monitoring ,alarmy nastaveni

Příspěvek od jano101 »

chcel by som sa opýtať či je tu niekto čo by mi vedel poradiť čo je vhodné a čo nie na monitoring na diaľku poprípade alarm monitoring.

zháňam niečo ako EVOLVEO Detective S4CI alebo otočná kamera

podmienky:

1.musí sa dať na kameru pristupovať z vonku internet je tam obyčajný z verejnou dynamickou nie pevnou IP
2. ostatné veci ako pri EVOLVEO Detective S4CI

ďalšia vec je alarm objektu ale najprv musím vedieť ako je to s prístupom na IP web cam z vonka
Orbin.donar
Červená karta
Červená karta

Re: kto máskúsenosti z IP Kamerami ,monitoring ,alarmy nastaveni

Příspěvek od Orbin.donar »

Jak kvalitní ty kamery mají být?? Otočné nebo ne?? Venkovní nebo vnitřní?? Do pár provozoven jsem IP kamery instaloval, je to levné a celkem efektivní řešení pokud nemáš kabelové rozvody. A přístup z venku?? To podle mě dokáže dnes už každý software který k té kameře dostaneš. Dokážou to i levné IP kamery TPLINK za 1300kč, teď jsem jich instalovat 6ks do jedné firmy a bez problému nahrávání i vzdáleny přístup. Dokonce to má i aplikaci na android/iOS a můžeš se na ně krásně dívat i z mobilu :D :D

Edit - A dá se i nastavit upozornění při pohybu ale to jsem zatím nevyužíval...
jano101
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: kto máskúsenosti z IP Kamerami ,monitoring ,alarmy nastaveni

Příspěvek od jano101 »

ahoj teraz som prišiel z práce som mrtvý /bol tažký deň/ určite sa ozvem zaujíma ma to dokonca aj domov by som si dal nejakú otočnú lacnú kľudne i čínu ale o tom pokecáme -popíšeme ozvem sa
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“