Nezapne se mi Windows

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
vasek001
Nováček
Nováček

Nezapne se mi Windows

Příspěvek od vasek001 »

Deska> Asus maximus VI hero
CPU> i7 4770k
HDD> 128GB SSD Kingston HyperX {operacni system> Win7}
HDD> WD Raptor 1TB
RAM> 2x 4GB

Edit.> deska je rozbita, nenacte grafiku ani operacni system.
Naposledy upravil(a) vasek001 dne pon 26. srp 2013, 17:45, celkem upraveno 1 x.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nezapne se mi Windows

Příspěvek od Butch »

Pokud jsi delal reset cmos, dival jsi se pak na moznosti bootovani? Osobne mam radsi boot legacy nez uefi u sve desky. Zkus si pohrat s timto a nastav boot poradi a klasicke bootovani po staru, jestli mas v biosu na vyber
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
vasek001
Nováček
Nováček

Re: Nezapne se mi Windows

Příspěvek od vasek001 »

Dneska or rana testuji a nastesti mam jeste starsi desku s procesorem i5, takze jsem vsechno odpojil a zapojil to k desce s i5. Grafika funguje i disky. Takze chyba bude budto v desce nebo nastaveni desky. Kdyz zapojim grafickou kartu pres hdmi na monitor tak se ani pc nezapne nic se nezacne nacitat a pc jakoby bezi ale ve skutecnosti se nic nedeje{asi se sekne u nacitani graficke karty}, kdyz odpojim grafiku a zapojim to pres hdmi na zakladovce tak to nabehne a nactou se disky, divne je to, ze se nezobrazi pri spousteni pc, zobrazi se mi tam jen mechanika avsak, v biosu ten disk mam. V tento moment tam instaluje W7 a zjistim zda se pri startu windows bude restartovat pocitac nebo ne. Dekuji vsem za pomoc!
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“