Ahoj pratele,
nedavno jsem se snazil vycistit notebook, rozebral jsem tedy vsechny komponenty a po vycisteni jsem je opet dal do puvodniho stavu - bohuzel ntb se pote vubec nespustil (no jsem tupec).
Zasel jsem s tim tedy do servisu, kde mi ho opravili, avsak po nekolika dnech zacal vykazovat znamky nestability - zamrznuti (jenz jsem musel vyresit restartem) a 2x dokonce modra smrt (Nize zasilam vyfocene hlaseni ohledne modre smrti).
Predem chci podotknou, ze se v pc nevyznam (coz vam asi na zaklade amaterskeho rozebrani notebooku doslo). Zkusil jsem si neco vyhledat na Google, ale je toho tak spousta, ze jsem z toho uplne zmateny. Proto se zde obracim na Vas, zda-li by jste mi nemohli pomoc.
modra smrt - https://www.dropbox.com/s/7cablg61uj9nwyo/DSCN1856.JPG
Predem dekuju za odpovedi.
blue screen atikmpag.sys
Moderátor: Loki5567
- Ziccko
- Nováček

-
- MiliNess
- Začátečník

-
Re: blue screen atikmpag.sys
Jedná se o neošetřenou vyjímku v systémovém vláknu, které provádělo kód grafického ovladače.
Mohlo ji způsobit cokoliv, vznikla kvůli porušení obecné ochrany přístupu do paměti.
Může to být vadná paměť, grafický čip, poškozená základní deska nebo chyba grafického ovladače.
Byl bych pro opakovanou návštěvu servisu, s tímhle si pravděpodobně sám neporadíš.
Mohlo ji způsobit cokoliv, vznikla kvůli porušení obecné ochrany přístupu do paměti.
Může to být vadná paměť, grafický čip, poškozená základní deska nebo chyba grafického ovladače.
Byl bych pro opakovanou návštěvu servisu, s tímhle si pravděpodobně sám neporadíš.
- Ziccko
- Nováček

-
Dekuju za odpoved.MiliNess píše:Jedná se o neošetřenou vyjímku v systémovém vláknu, které provádělo kód grafického ovladače.
Pocitac funguje uz 3 dny bez problemu, takze s tim servisem bych asi pockal.
Jinak tohle se mi objevilo v reportu, doufam, ze to objasni problem.
https://www.dropbox.com/s/rq7bx7pzfkn7rvl/error.png
- MiliNess
- Začátečník

-
Windows error reporting to vidí na závadu grafického hardwaru. Asi bych to viděl také tak.