Problémy s klávesnicí sidewinder x4

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
PetrFialacz
Nováček
Nováček

Problémy s klávesnicí sidewinder x4

Příspěvek od PetrFialacz »

Zdravím,
tuto klávesnici mám asi 2 měsíce a posledních asi 14 dní mám problémy s používáním: nefungují klávesy doleva, nahoru, insert, pgup, pgdn dále klávesa pro "háček", apostrofa a pak klávesa nalevo od 1(nad Tabem). Všechny ostatní fungují jak mají. Uvažoval jsem nad nějakým virem ale klávesy doleva a nahoru nefungují ani v biosu. Nevratně poškozené asi taky nejsou (ani nemají důvod, nic se mi nevylilo), protože se jednou asi na 5 minut rozjely samy od sebe.
Nějaké tipy čím by to mohlo být? Děkuju za rady zkusím vše!

edit: Mám windows 7 64bit
edit2: zkoušel jsem i různé usb porty - zlepšila se pouze odezva multimediálních kláves, které předtím také nefungovaly tak jak měly, ale to je vedlejší problém
edit3: dnes mi klávesy zase začly fungovat, všiml jsem si toho v BF 3 když jsem se snažil zapnout konzoli :O prvně fungovala jen konzole a šipka nahoru, poté se přidalo i vše ostatní.. nechápu to, pokud máte nějaké vysvětlení sem s ním prosím
edit4: a už to zase nejede :lol:, chová se to úplně náhodně :D
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s klávesnicí sidewinder x4

Příspěvek od ToxicTears »

Zkusil bych přeinstalovat ovladače na čipset a pokud je k tomu ještě něco. Určitě projet počítač nějakým antivirovým programem a zkusil bych klávesnici na jiném počítači. A koukni se jestli na klávesnici si neměníš profily, občas se mi to stalo taky, sice na verzi X6.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“