Radeon HD7700 a (ne)akcelerace 4k flash videa

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
werygood
Začátečník
Začátečník

Radeon HD7700 a (ne)akcelerace 4k flash videa

Příspěvek od werygood »

Zdravím, jak je na tom Radeon HD7700 a akcelerace 4k videí? Náhodou jsem narazil na Youtube na tohle video - http://www.youtube.com/watch?v=WQbcjhnMxQo - Crowd Run 2160p, a zkusil jsem, jestli se to akceleruje přes GPU.

To však počítá samotné CPU, a to jak 50 FPS tak 25 FPS verzi videa. Po zběžném hledání screenshotů z DXVA Checkeru si myslím, že něco u mě asi není OK. Zkoušel jsem i Trace Log v DXVA checkeru, ve kterém se nic nezobrazuje, s 1080p videi vše funguje.

Obrázek

Obrázek

PC sestava viz podpis, aktuální Windows 7 x64, verze ovladačů 13.4 (předtím mi to nefungovalo ani s 13.1). Firefox 23.0.1, Flash Player 11.8. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Re: Radeon HD7700 a (ne)akcelerace 4k flash videa

Příspěvek od Krteq »

Je na tom velice dobře.

Ve fullscreenu se to chová stejně? Co říkájí statistiky flash videa (pravý klik na video -> statistiky pro experty) Akcelerace flashe je zapnuta? Poslední beta drivery jsi zkoušel?
werygood
Začátečník
Začátečník

Re: Radeon HD7700 a (ne)akcelerace 4k flash videa

Příspěvek od werygood »

Zajímavé, ve fullscreenu se zdá, že už běží... aspoň DXVA Checker tvrdí, že jo. Ale zajímalo by mě, proč je v tom Checkeru, v tom seznamu, uvedené QHD jen u jedné položky... vždyť to i Radeony 4xxx mají lepší podporu, ne? Beta Catalysty jsem nezkoušel...
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“