Modrá smrt při zátěži

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Matthew01
Začátečník
Začátečník

Modrá smrt při zátěži

Příspěvek od Matthew01 »

Zdravím,

mám problém s počítačem. V idle pracuje jak má, ale když spustím nějakou hru, tak po půl minutě skočí modrá smrt. Ať už při Mafii 2 nebo CS 1.6.

Před prázdninami jsem stávající zdroj EVOLVEO Pulse 400W nahradil zdrojem ZD XILENCE XILENCEPOWER 400W. Oba jsou prakticky levný shity, ale po výměně to dva měsíce chodilo jak má.

Nepřijde mi pravděpodobný, že by to bylo zdrojem - když se mi u jinýho pc přetěžoval zdroj, tak se pc prostě restartoval. Ale napadlo mně, že při větší zátěži trochu sleze voltáž, nějaký komponentě už to nestačí tak to hodí modrou smrt. Je to možný?

Případně nenapadá vás jiný řešení? Počítač je pravidelně čištěný, prachem to není...

Sestava:
CPU - AMD Phenom II X4 945
MB - gigabyte MA790X-UD3p
GPU - Asus EAH 4670 1GB
HDD - Seagate Barracuda LP 1TB
RAM - 4x1GB DDR2 různý značky
PSU - Evolve 400W, potom Xilence 400W

Díky :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CPU: Intel i5 750 (2,66GHz@4GHz) MB: Asus P7P55D DDR 8 GB (Kingston a Zeppelin) GK Gigabyte GTX 280 1GB s Accelero Xtreme GTX Pro HDD 500GB WD, 1000GB WD, 1000GB Samsung zdroj Cooler Master M2 720W case NZXT Source 210 kuk LG W2243S-PF chlazení vodník
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Modrá smrt při zátěži

Příspěvek od tielka »

tady bych to viděl na paměti ...co to tam máš a jeké to má hodnoty...když tak nastav na 5-5-5-18 T2 napětí 1,8V
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“