Wierer píše:...nechapu proc ?
To nie si sam
Ja davam na mojej zostave (vid popis) Crysis 3 na very high v 1980x1200 na 60fps a ten spackany Rome 2 mi na taktickej mape ide pod 30fps na medium aj ked sa tam nic nehybe a v boji casto aj pod 20fps. Je to samy bug a samy lag. Tahy AI protivnikov po odkryti vatsieho kusu mapy su uz aj viacminutove(pritom mam vypnute sledovanie ich pohybu- a potom clovek hlada co sa vsetko udialo

). A ked sme pri AI ta nie, ze je zla ale priamo rozbita a uplne nedokoncena.
A grafika vyzera oproti screenom co davali pred release asi ako 5 rokov spat. Cela farebna paleta je zle zvolena a vatsinu casu sa pozeras na prezltasty/cerveny obraz.
Ano, sanca, ze ti to pojde je ale vela ludom to ide kriticky zle. Mne pri hrani hra vyuziva len max 40% z grafiky a CPU je vytazene len na 20%. Je to desne nedorobena a nezoptimalizovana hra. A neviem ci sa to vobec o vela vylepsi. Skor odporucam ruky prec a siahnut po starsich dieloch.
A niekedy za pol roka si to kupit ako akciu na steame za 19 Eur.
Oh a zabudol som spomenut, ze po 90tich turnoch mi zacala hra padat pri kazdom 3 alebo 4 turne.

No co dodat. The best game experience ever! Som fanusik serie ale toto je vazne vrchol. 40% vatsi budget zrejme poputoval na k*rvy a chlast. A potom sa na hre pracovalo 3 hodiny denne a este s opicou.
Thank you CA!
P.s. ako chapem tvoje nadsenie a po par videach z Youtube ma clovek chut si to zahrat ale vedz, ze lepsie spravis zo starsimi dielmi. A skvelu hratelnost ti da v podstate skoro kazda z nich. Ak si to kupis teraz tak si len pokazis chut na celu seriu.