Dobrý den už delší dobu mě zlobí všechny USB bohužel mi doslova vynechávají když mám zapojenou myš tak občas naskočí někdy nenaskočí, ale když zahýbám s USB tak to někdy problikne někdy to zprovozním, že myš jde pak zapnu hru a pak uprostřed hry se ozve zvuk odpojení USB a myš nefunguje, mám notebook značky Lenovo Ideapad Z570 Win7 HP 64x. Nevíte prosím někdo co stím doufám že je to nějaká maličkost ale právě se bojím že je to základní deskou. Jinak ovladače mám zaktualizované.
Už fakt nevím co stím, prosím poradí mi někdo co stím?
Všechny USB mi vynechávají
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- FaustiCZek
- Nováček
-
- Butch
- Středně pokročilý
Re: Všechny USB mi vynechávají
Usb konektory se viklaji? Pokud jo puzilo tam Lenovo ty mene kvalitni co nacpali treba do SL410 kde normalne pak trcej ten draty, protoze ten plast odpadne. Mrkni se na ty porty jestli jsou v poradku po fyzicke strance, jestli nekde uz nahodou nemas jen 4 dratky misto konektoru.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- FaustiCZek
- Nováček
-
Re: Všechny USB mi vynechávají
nene je to pevnéButch píše:Usb konektory se viklaji? Pokud jo puzilo tam Lenovo ty mene kvalitni co nacpali treba do SL410 kde normalne pak trcej ten draty, protoze ten plast odpadne. Mrkni se na ty porty jestli jsou v poradku po fyzicke strance, jestli nekde uz nahodou nemas jen 4 dratky misto konektoru.