PS3 a GTA V

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Lord_Paprika
Začátečník
Začátečník

PS3 a GTA V

Příspěvek od Lord_Paprika »

Ahoj,
plánuji si koupit na Aukru nebo zde na foru nějaký použitý PS3. Jsem zastánce PC her, ale vzhledem k tomu, že GTA 5 má vyjít později na PC, tak si chci koupit PS3ku a zahrát si na tom. Párkrát sem si konzole zkoušel(nijak mě to netáhne), ale GTA je pro mě prostě GTA.
Potřeboval bych tedy trochu poradit s výběrem, na kterém modelu z PS3jek mi dobře a plynule poběží gtačko? Koukal jsem, že je plno verzí, předpokládam že na všech se to dá spustit když si koupit v obchodě hru pro PS3. Žádné jiné další funkce mě zcela nezajímají! Až vyjde GTA5 i na PC, tak konzoli prodám. Jinak mi jde také o cenu, čim nižší tim lepší, ale né na úkor plynulosti hry. Resp. hledám vhodný kompromis.
Hrát jinak mám v plánu na LCD monitoru 20" PVA matrice, rozlišení 1600x1200. Konektory má DVI a VGA. Nějaký kabely tu mám + různý redukce na HDMI apod..
Díky moc za pomoc :) Google mi moc nepomohl
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: PS3 a GTA V

Příspěvek od Alfajk »

je to uplne jedno,konzole neni pocitac,at koupis jakokoliv verzi,tak to na ni pujde,zkratka blbuvzdorny zarizeni
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Lord_Paprika
Začátečník
Začátečník

aha, takže jediný rozdíly jsou velikost HDD, spotřeba, fyzicka velikost zařizení?? Nic víc?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

presne tak,vnitrek je stejnej,herni vykon taky
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Lord_Paprika
Začátečník
Začátečník

dobře, tak to jsem rád, že je to tak blbuvzdorný :D
ještě by mě zajímalo jak je to s kabeláží. Jaká je základní? Napájecí kabel(zdroj je uvnitř ps3?), kabel k ovladači a tot vše? Jen abych nekoupil nějakej, kde něco chybí.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

posledni konzoli co jsem mel byl PS1,soucasti byl napajeci zdroj (nyni uvnitr konzole),ovladac a kabel pro pripojeni k televizi + redukce
Lord_Paprika
Začátečník
Začátečník

ok, tak dík za info. Kdyby měl někdo náhodou nějaké info z tohoto k PS3, tak sem s ním. :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“