Zdravím, potřeboval bych trošku pomoct, jednoho krásného dne (dnes) jsem chtěl zapnout pc a nějak se mu nechtělo, větráčky se tak na 2 vteřiny zapnou a hned vše zase vypne a pořád dokola, zkusil jsem vymenit vše(krom desky, tu nemám) ale dělá to pořád, tak jsem usoudil že to je asi tou deskou?:) (http://www.czc.cz/dfi-infinity-nf-ultra ... 20/produkt) nebo má někdo jiné souzení? a pokud by to s ní bylo opravdu špatné, tak jestli by nebyla nějaká rada ohledně výběru desky která by mi ji nahradila, pokud se dá tedy ještě něco podobného koupit krom bazaru:) předem děkuji
Edit: AMD athlon 64 x2 4850e 2.5GHz
Ramky DDR2 kingmax 800MHz 2x2GB
zbytek je asi zbytečný psát
DFI Infinity nF Ultra II.M2 nforce4 problém, náhrada?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- squzzer
- Začátečník
- squzzer
- Začátečník
Re: DFI Infinity nF Ultra II.M2 nforce4 problém, náhrada?
tak po delší době jsem zjistil že to je tim pomocnym nápájením nebo co to je, ta zástrčka se čtyřma dirkama, je na ní napsáno TUV(CN9) ale nevypadá že by to bylo na desce, ale vyzkoušel jsem i 3 zdroje a vždy když tohle zapojím, tak pc nenaběhne, tak už z toho mám hlavu tatam:( a tímto se asi přesouvám do jiné sekce na fóru, tak prosím kdyby šlo topic přesunout?:) děkuji
jinak pc nepípá, prostě čistě naběhne bez toho kabelu, s ním už ne, ale bez něj zase nenabíhá grafika, tu jsem zkusil též z jiného pc
Edit, ještě jsem si všiml že některé kondenzátory na desce nemají zvrchu rovný povrch, jsou trochu vylezlé, tak jsme asi u problému :/
jinak pc nepípá, prostě čistě naběhne bez toho kabelu, s ním už ne, ale bez něj zase nenabíhá grafika, tu jsem zkusil též z jiného pc
Edit, ještě jsem si všiml že některé kondenzátory na desce nemají zvrchu rovný povrch, jsou trochu vylezlé, tak jsme asi u problému :/