Dobrý den,
máte, prosím, někdo zkušenost s tím, že hra spadne do lišty a to v pravidelných intervalech cca 1-2 minuty. Hra nespadne úplně a z lišty jde opět nahodit. Jsem připojený přes wifi router a hra mi dříve nepadala. Mám legální W7HP a legální obě hry.
Moc díky za pomoc
Battlefield 2 a 3 - padání hry do lišty (Windows 7)
Moderátor: Baneshee
- zekk
- Nováček

-
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Battlefield 2 a 3 - padání hry do lišty (Windows 7)
co nejaka popup info okno na start liste? nebo nemackat win klavesu 
- KubasCZ
- Začátečník

Nemáčkáš funkci "jedním prstem", tj. pětkrát shift?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- zekk
- Nováček

-
Moc díky za pokus o pomoc, ale tak jednoduché to nebude. Klávesu určitě nemačkám. Např BF2 spadne na lištu ihned po jejím spuštění (tzn. jakmile se zaloguju do hry). A to se klávesnice ani nedotku.KubasCZ píše:Nemáčkáš funkci "jedním prstem", tj. pětkrát shift?
Padá mi to i na druhém PC. Domnívám se, že problém nejspíš bude v komunikaci s routerem, který mám cca 4 týdny.
Je tu někdo kdo nastavení routeru rozumí nebo se potýkal s podobným problémem?
Díkec
- zekk
- Nováček

-
Nene, nic z toho.Flegy píše:co nejaka popup info okno na start liste? nebo nemackat win klavesu
- zekk
- Nováček

-
Ahoj všem co mi odpověděli, zjistil jsem, že mi to dělá s velikou pravděpodobností proces (resp. utilitka k k routeru TP-Link Wireless Configuration Utility). Po jejím shození mi zatím vše funguje. Ověřeno na dvou PC.
Prosím, jak lze uzavřít toto téma?
Prosím, jak lze uzavřít toto téma?