Stává se mi totiž, že si sousedi hrají a mi tady vyjižději prazdné papíry, texty apod. ptákoviny, které si stejně ani nevyzvednou
Proto bych to chtěl nasdílet třeba jen pro kámoše a tatíka...
Moderátor: Loki5567

no jo, ale ja to tam nemam a nemam to ani u slozekDony píše:ve vlastnostech tiskárny máš záložku zabezpečení, je to naprosto stejné jako při nastavení práv na sdílenou složku

jj měl jsem tam to zjednodušené sdílení.pavel.minarik píše:pokud máš Home verzi, tak to nebud tak jednoduchý
pokud prof, tak si vypni zjednodušené sdílení a nastavíš to jak budeš potřebovat

no jo jenze ja nevim jakDony píše:odeber skupinu everyone, pridej uzivatele se stejnymi jmeny a hesly, jako jsou na okolnich pocitacich, kterym chces povolit tisk

Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... 

problém v tom neni, ale pokud guesta nevyhodíš z práv, což krevety chtěl, aby mu tam mohli tisknout jen vybraní uživatelé, tak už problém jepavel.minarik píše:jo, u zjednodušenýho sdílení se to autentizuje guestem, protože já to mám doma zrovna tak nastavený, když šahám na tu tiskárnu z jinejch mašin, tak na té ke které je to připojeno je vidět, že na to hrabe guest
akorát v tom není žádnej problém, to by mělo chodit, co jiný drivery?
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod...