Dobrý den,chtěl bych se poptat...Chtěl bych si k novému pc pořídit i nové periferie. Jednoznačně musí být Drátové Nějaké aby cena odpovídala kvalitě..Představuji si to cenově asi takto: Myš - 800 - 1000 kč,klávesnice 1000-1400 kč a u volantu je cena prakticky jedno...
Koukal jsem po hodně drahých Logitech G 27 a podobné a jestli by mi nestačil náhodou třeba Momo racing,který mohu mít za pár korun(cca 500-600).. Doufám,že můj popis bude stačit,případně se ptejte.. Limit samozřejmě můžete překročit,ale znáte to,čím míň, tím líp,ale zase aby to nebylo na úkor té kvality..
Klávesnice - pro hráče je ideální Microsoft Sidewinder X4 nebo X6
Myš - ideálně výběhová Logitech G400 nebo Kinzu od Steelseries
Volant neporadím, nemám zkušenosti.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
Microsoft Sidewinder X4,tuhle klávesnici nejspíš koupím...Byl jsem si ji osahat a vyhovuje mi.. Ještě nějaké další nápady na myš nebo volant? U té myši si nejsem vůbec jist jakou vybrat
Rozhodne bych se vyhnul firme Razer, drive meli kvalitni produkty napriklad Razer Deathadder jsem pouzival urcite 5 let, ale momentalne to jde z kopce poslednich par let,mel jsem nekolik periferii od nich nedavno a samozrejme vypadaji suprove, design paradni, vychytavky taky super, ale o dlouhodobe zivotnosti nemuze byt rec, jsou ty volezene spotrebni veci, ktere po 1-2 letech vyhodit a jit koupit opet znova. Pro upresneni muzu vyjmenovat produkty s kterymi jsem mel problem, nektere byli vickrat reklamovane razer naga (prave tlacitko po roce prestalo fungovat) pote pul roku fungovalo vse jak ma a pak prestalo fungovat podsviceni, dale razer blackwidow problem s nefungujicim vystupem pro sluchatka(zavada, ktera se objevila ihned) a problikavajicim podsvicenim( po roce+-), dale razer mamba, starsi revize, ted je nova revize s tou nemam zkusenosti, ale u stare mi vynechaval senzor, obcas se mys "odpojila" a "pripojila" behem sekundy, nekdy i 2x za sebou behem hrani ... mambu mam do ted ve skrini a jedinou plne funkcni vec od razeru mam tedy ten stary razer deathadder, ktery kvuli nizkemu dpi v dnesni dobe uz nepouzivam...
O razeru si muzes precist na plno webech, forech, kde lidi resi nejruznejsi problemy, je toho opravdu dost ...
Jinak doporucit muzu logitech, microsoft ...
Jeste bych se vyhnul firmam A4tech a Trust, jsou to vylozene odpady, uz od dilenskeho zpracovani, lacine plasty, vrzajici po case proste celkove to vypada jak ze 2nd handu, od trustu jsem mel pred 5-7 lety klavesnici podsvicenou, v te dobe to byla novinka, moc podsvicenych klavesnic nebylo, a byly s tim neskutecne problemy u czc sem byl reklamovat 3x a nakonec mi vratili penize a vzdy byl problem s podsvicenim, na czc v diskusi bylo plno lidi kteri meli uplne totozny problem, no bylo to neco strasnyho, mozna ze se zlepsili, ale duveru uz jim teda nedam...