nejde ani jinej vybrat pač ho bois nenajde) těd ho mám na sata od siliconu tam to valí uplně v pohodě nevíte někdo co s tím, snad je ten dotaz k pochopení zní trochu zmateně sorry
instalace s-ata disku na 8rda6+pro
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- R2D2
- Začátečník

instalace s-ata disku na 8rda6+pro
zdarec mám menší komplikace při instalaci systémového dísku na epox8rda6+pro, pokud se připojím disk na sata 1 kterej je součástí nforce2 tak mi nenajede systém, bios ho najde až když mu ho nacpu (hitachy160-v manualu desky píšou že detekuje na nvidia raidu max136gb
) prostě ten disk při startu systému není nikde vidět když instaluju widle přes F6 tam nakopnu drivery a všechno jede ok proběhne první část instalace ale pak se to resne a je to v prd*li (zahlasí non system disk a hotovo ono totiž přo bootu
nejde ani jinej vybrat pač ho bois nenajde) těd ho mám na sata od siliconu tam to valí uplně v pohodě nevíte někdo co s tím, snad je ten dotaz k pochopení zní trochu zmateně sorry
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501