Tomb Raider Underworld

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Logue
Začátečník
Začátečník

Tomb Raider Underworld

Příspěvek od Logue »

Nezda sa vam tato hra ovela horsia ako Anniversary ? To malo uzasnu staroveku atmosferu.
Underworld ide v Hollywoodskom style a boli ma z toho hlava... :cry:
sefin
Začátečník
Začátečník

Re: Tomb Raider Underworld

Příspěvek od sefin »

už si to úplně přesně nepamatuju, ale underworld si mi líbil celkem taky. Zahraj ten nejnovější. Ten je výborný. Sice mi tam pár věcí vadí, ale celkově jsem se u toho krásně bavil :-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
shipo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od shipo »

Ano, Anniversary je propracovaností mnohem lepší(i když je to remake jedničky pod DX8 bez next genu).
Underworld je jen komerční nástupce Legendy, tedy graficky pěkná ale tupá a krátká nastavovaná kaše (kde na konci zachráníš celý svět).
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

shipo píše:tupá a krátká nastavovaná kaše (kde na konci zachráníš celý svět).
která hra / film takový není? 8-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

která hra / film takový není?
spec ops the line (hra)
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

nechtěl jsem přímo odpověď :-D . Vím že se sem tam něco najde... Ale underworld byl náhodou docela dobře hratelnej.
Stejně se mi zatím nejvíc líbí ten poslední díl. Jen to mohli udělat krapet drsnější, aby tam fakt nebylo 3 pr... nábojů a ten autoheal mi vadí hodně. Zlaté lékarničky a jejich hledání :-D
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Dohral som to a bolo to v pohode, ale Anniversary bol lepsi.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“