Televize občas problikne

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
jiriczek234
Začátečník
Začátečník

Televize občas problikne

Příspěvek od jiriczek234 »

Ahoj,
rodiče si koupili novou televizi a já jsem dostal tu starou. Televizi používám pouze, jako monitor, na kterém zobrazuji duplikovaný obraz z počítače a připojuji na něj iPad... Je zapnutá maximálně 2 hodiny denně. Používám jí totiž pouze pokud si chci zahrát... Ale ta televize prostě bliká... Nebo ne bliká, ale prostě občas je černý snímek... Ale když si pouštím cokoliv z iPadu (přes redukci na HDMI), tak to nebliká... Prostě to jede pořád krásně.... Ikdyž připojím notebook notebook přes VGA... Taky to jede správě... Jenom z toho počítače prostě... Nevíte, čím by to mohlo být? Prohodit zdířky jsem zkoušel...
Tak pokud by jste někdo věděl, prosím napište mi to...
Děkuji. :)
generix
Začátečník
Začátečník

Re: Televize občas problikne

Příspěvek od generix »

je to předpokládám propojeno přes HDMI, nebude to HDMI kabel? konektor?
PC1: AMD Phenom II X2 555BE@X4 B55 {1003GPMW} 3.7@1.48V, ASROCK 890GX Extreme3, 2x4GB Kingston Blue, Coolermaster Hyper 212+, Arctic Cooling MX2, Powercolor HD4770, Kingston V+ SSD 128GB+other, Enermax PRO87+ 600W, Thermaltake Tsunami VA3000SWA
jiriczek234
Začátečník
Začátečník

Re: Televize občas problikne

Příspěvek od jiriczek234 »

Ano, je to připojené přes HDMI... a když to přes ten samý kabel propojím s tím iPadem, tak to jede... I když přes tu redukci připojím svůj normální monitor, taky mi to jede... Fakt netuším, kde je problém... :(
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“