Hledám jednu starší RPG hru

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
yuriss38
Nováček
Nováček

Hledám jednu starší RPG hru

Příspěvek od yuriss38 »

Zdravím, už dlouho hledám jedno RPGčko, které jsem hrál před x lety, ale bohužel ho pořád nemůžu najít. Hrál jsem jen jednu misi, takže napíšu, co jsem si z ní zapamatoval a snad se najde někdo, kdo si vzpomene na název.
Začínalo to ve vězení, byl jsem ve své cele. Okolo vždycky prošel strážný, pak zase odešel z místnosti ven. Já jsem uvnitř cely sebral nějakou velkou kost, pohl s nějakou pákou/kostkou ve zdi a otevřel se mi nějaký východ z cely ven. Hlídače jsem tou kostí umlátil a pak jsem dlouho procházel nějakým dungeonem, kde byli velcí pavouci a další kreatury. Pak se mi podařilo vyjít ven a ocitl jsem se u nějakého obrovského hradu, kde bylo pár lučištníků. A u hradu pobíhalo u nějakého plotku prase :-D
Jo a pohled byl z první osoby.
ifkopifko
Začátečník
Začátečník

Re: Hledám jednu starší RPG hru

Příspěvek od ifkopifko »

To bude Arx Fatalis. :)
http://www.youtube.com/watch?v=W2MM8bn1Tew

Celkom zaujímavé RPG to bolo. Teda aspoň mňa bavilo svojou netypickosťou, ale veľká škoda že nebolo rozsiahlejšie. Ach, to boli časy. :D
CPU: R7 7700 COOLER: Endorfy Fera 5 MB: ASUS B650M-E RAM: 2x16GB DDR5 VGA: Asus GTX 1060 3GB OC HDD: Samsung 980 Pro 1TB + Crucial MX500 1TB + WD Red 6TB PSU: Seasonic Focus GM550
CASE: Thermaltake Swing Silver w/o window -trošku modifikovaná (skôr znásilnená) DISPLAY: Asus MX239H
yuriss38
Nováček
Nováček

Re: Hledám jednu starší RPG hru

Příspěvek od yuriss38 »

Jooooooo, to je přesně ona, díky moc!!!!!! Já bych tu hru snad nikdy už nenašel. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“