Ahoj. Hledám něco, co mi na stísněném stole nahradí při hraní vedle myši zbytečnou klávesnici. Našel jsem pár variant, ale v ceně okolo 2-3 tisíc. A to se mi zase tak moc investovat nechce. Má s tímdle někdo zkušenost? Doteď jsem zvyklý hrát hry na klávesnicích okolo 2-3 stovek, takže nějáké super herní pecky nepotřebuju
Cyber Snipa Game Pad V2
- TraCkerCZE
- Začátečník

-
Cyber Snipa Game Pad V2
http://www.czc.cz/cyber-snipa-game-pad- ... qss4ouki7f
Ahoj. Hledám něco, co mi na stísněném stole nahradí při hraní vedle myši zbytečnou klávesnici. Našel jsem pár variant, ale v ceně okolo 2-3 tisíc. A to se mi zase tak moc investovat nechce. Má s tímdle někdo zkušenost? Doteď jsem zvyklý hrát hry na klávesnicích okolo 2-3 stovek, takže nějáké super herní pecky nepotřebuju
PC: MB GIGABYTE B460M AORUS PRO | Intel Core i5-10400F + FERA3 | MSI GeForce RTX 2070 SUPER VENTUS GP OC | Patriot Viper 4 Blackout Series 16GB KIT DDR4 3200MHz | SSD A2000 500GB | Win 10 Telefon: Xiaomi Redmi NOTE6 64Gb