BSOD po přidání ram

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Hadeso
Nováček
Nováček

BSOD po přidání ram

Příspěvek od Hadeso »

Dobrý den,
Přidal jsem do PC paměť a mám z toho akorát nestabilní PC :sad: Mám Corsair 4GB KIT DDR2 800MHz CL5 XMS2 (2x2GB) a přidal jsem k nim 2GB Transcend aXeRam DDR2-800 CL4 (2x1GB). Z 90% se po cca 10 min při hraní (Bioshock, Battlefiel) ukáže BSOD. Při čemkoli jiném jsem BSOD neměl (net, office, cad, benchmarky..). Otestováno memtestem a bez chyb. Ty transcedny mám z jiného PC, kde nebyl nikdy žádný problém. Nějak si nerozumí s těmi co tam jsou. MB: Asus P5Q deluxe, nejnovější bios, časování nastaveno podle corsair a pořád stejné. Jde s tím ještě něco dělat, nebo mám smůlu. U těch BSOD mi to píše vždy něco jinýho PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP,KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED,DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA)
Děkuji
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: BSOD po přidání ram

Příspěvek od Alfajk »

2 ruzny ram = zadelano na problemy,proste spolu nemakaj,s tim neudelas nic,jen vymena
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Paměti“