Začátky Houby

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Houba_LP
Nováček
Nováček

Začátky Houby

Příspěvek od Houba_LP »

Zdravím moje přezdívka je Houba a jsem české youtube scény chlouba. Dělám si prd*l tohle je kec, radši budu držet pec.
.......
No to je vtipný. jo všichni se smějou super.
No prostě tady je moje první video pokuď se vám líbi dejte palce hore. A pokuď třeba máte převrácenou obrazovku (CTRL + ALT + ↓) dejte palec dolů.

https://www.youtube.com/watch?v=mXwEYZDdc1s
jakubom
Začátečník
Začátečník

Re: Začátky Houby

Příspěvek od jakubom »

Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Nebyl jsi náhodou v tomhle ročníku talentu?
Obrázek
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Hehe. :-D To je snad zas ten magor co tehdy řešil to propojení televize-hdmi-dvi-vga a já nevím co všechno. Ten psal podobně. :-D
Houba_LP
Nováček
Nováček

Příspěvek od Houba_LP »

To je dobrý tohle. Všichni chodí na houby ale nenechají na videu ani lajk nebo dislike. Veteš lína ! V talentu jsem nebyl. Myslíš, že bych na to měl ? Ja myslím, že možná by jsem mohl jít i mezi ty trosky z Vyvolených. Dali by jsme pár Hub a hned by bylo o sledovanost postaráno. Co vy na to ?

To 0martas0: Ne propojení TV-hdmi-dvi-vga jsem tady opravdu neřešil. Televize mi hraje,Monitor svítí a stěrače stírají.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

No v talentu byl právě taky nedávno takovej podobnej frajer jako ty, asi byl taky zhoubovanej, to je jedno.
Obrázek
Houba_LP
Nováček
Nováček

Příspěvek od Houba_LP »

Ok poďmě být vážní. Okrem toho, že jste si udělali o mě obrazek asi ze 7 vět co jsem napsal,což by asi ani nedokázal ten nejlepší psycholog, ještě k tomu když jsem to jenom napsal. Tak bych se chtěl zeptat co říkate na samostatné video, kvůli kterého je tady tenhle topic.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Ale jo nepříjde mi to špatný, moc na sledování tohoto nejsem, ale co jsem nějaký videa viděl, tak tohle mi příjde jako z těch lepších. :)
Ale nedokážu to nijak moc soudit, nesleduju to.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Dobře, tak teď vážně. Nejdřív k tomu řeknu, že kromě pár MMO věcí už hry neřeším, takže jsem to nedokoukal ani celý, jen asi první 3 minuty. Teď teda k tomu - nechci tě nějak vychvalovat, ale z toho odpadu co sem občas lidi dávaj (z posledních například VegasCZ a jeho defiblilátor je nezapomenutelnej :lol: ), je tohle asi zatím to nejlepší. Kdybych to měl nějak objektivně zhodnotit, tak některý hlášky jsou i poměrně vtipný, není tam na každý druhý větě voe, kurva, pico,... což je dneska rarita, natočený se to zdá kvalitně i se zvukem (oproti vegasovi o 300% :D), takže za sebe můžu říct že jestli maj dneska na něco děcka koukat na youtube, tak ať je to tohle a ne ty srač*y od vegasa. :lol:
Ale ten rap tady, nebo co to mělo bejt, je fakt fail, to se na mě nezlob... :lol:
Obrázek
Houba_LP
Nováček
Nováček

Příspěvek od Houba_LP »

Díky za kladné hodnocení pánové. :) A ten rap na začátku měla být taková komická vložka, která se teda zřejmě moc nepovedla :D
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Já bych ti sem dal to představení z talentu, abys viděl co mě napadlo jako první, ale nenašel jsem ho :(
Obrázek
Houba_LP
Nováček
Nováček

Příspěvek od Houba_LP »

Nevadí :D
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Pokud chceš fakt sledovanost takových věcí, zaměř se na aktuální hry, novinky, hry v beta testech apod... hry staré několik let prostě lidi moc nelákají.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Mám to!!! Neber si to osobně :D
http://www.iprima.cz/csmatalent2013/ces ... alent-iv-6
je to v 37:30 Emmerling
Obrázek
Houba_LP
Nováček
Nováček

Příspěvek od Houba_LP »

Jo vím, že bych se měl zaměřit na novější hry no..a nebo na starší :D

No ten týpekt z talentu nebyl jenom na houbách :D Viděl bych to tak na Houby posypané koksem :D
Houba_LP
Nováček
Nováček

Příspěvek od Houba_LP »

Omlouvám se tohle je poslední "spam"

Prosím sdílejte toto video. Je to video, které by do budoucna mohlo zmírnit návaly nekvalitních lets playerů pod 13 let.

https://www.youtube.com/watch?v=jM2UfF3TlqU
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

přestaň. Dík.

to že si natočil video sám o sobě tomu dává korunu
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Koukal jsem na to video Gone Home... hele tan angličtina to je naschvál ta výslovnost nebo ne ? Jako já mám co říkat ale pokud prostě nezvládneš výslovnost názvu takové hry tak o tom netoč video ne ?
Houba_LP
Nováček
Nováček

Příspěvek od Houba_LP »

To LoCo99: Pokuď by ses na to dokoukal. Psal jsem v poznámka, že moje videa taky nejsou dokonáala.
To Jakubom: Ano je to naschvál :D Nějak jsem si to neuvědomil a prostě jsem to řekl, jak se to čte. Příště už to řeknu normálně ;)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“