Asus radeon 7950 - problém

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
jonasjag
Začátečník
Začátečník

Asus radeon 7950 - problém

Příspěvek od jonasjag »

Mám takový problém neproblém, v některých hrách (konkrétně třeba farcry 3) mám místy neskutečné propady fps (jak SP tak MP). Nepomohlo ani snížení vyhlazování, což by ale i tak měla ta grafika zvládat. Dříve jsem hrál naprosto bez problémů. Párkrát se mi stalo že začali strašně rychle pracovat ventilatory v grafice, zcernala mi obrazovka a vzhled windowsu se vrátil do továrního nastavení (poté se to nějakým neznámým způsobem nějak vrátilo). Nebo mi začali samovolne mizet ikony na plse (vzdy jen urcite)...ale tyto 2 problemy jiz nedela. Nemůže to také být neodinstalovanýma ovladačema ? vždy totiž jen instaluju a nic neodinstaluju...díky za rady, co to může být, popřípadě jak to vyřešit

Asus HD7950 DC2
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Asus radeon 7950 - problém

Příspěvek od CageJ »

zapni nejaky program na sledovanie teplot a vytazenia..
GPU-Z, Afterburner ci ASUS Tweak..
Zapni hru a sleduj teploty atd. ked to crashne..
Bud sa to prehrieva, co tazko.. tak bude vadna grafika...
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
jonasjag
Začátečník
Začátečník

Re: Asus radeon 7950 - problém

Příspěvek od jonasjag »

Vecer zkusim. Kazdopadne hry nepadaj ale obcas se neskutecne zalagujou. Coz driv nebylo.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“