bootování - ASUS K55VJ
Moderátor: Don
- Dollio
- Nováček
-
bootování - ASUS K55VJ
Zdravím,nevíte někdo jak dám při strartu bootování z usb? Notebook Asus model K55VJ ...v biosu mi to nejde taky nastavit,ani mi to flasku nenabízí. Je tam pouze nějaká možnost vytvořit novou bootovací volbu,ale vše se musí zadat ručně. Zkoušel jsem při startu všechny funkční klávesy a nic,jen bios a flash...Potřebuju totiž shodit Win 8 a dát tam Win 7. Dík moc
Deska: Gigabyte Z97-D3H, Procesor: Intel CORE I5-4690K,Paměti:2x Kingston HyperX Fury Red 8GB DDR3 1600,Grafická karta: Gigabyte Radeon R9 270 OC, Repro:Logitech Z-500 Digital
- orgasmic
- Začátečník
-
- Dollio
- Nováček
-
Re: bootování - ASUS K55VJ
Tak si ho stáhni a najdi mi to...jsem na tebe zvědav...orgasmic píše:Precti si manual. Tam to mas 100% uvedene.
Deska: Gigabyte Z97-D3H, Procesor: Intel CORE I5-4690K,Paměti:2x Kingston HyperX Fury Red 8GB DDR3 1600,Grafická karta: Gigabyte Radeon R9 270 OC, Repro:Logitech Z-500 Digital
- orgasmic
- Začátečník
-
Please enter the BIOS (press and hold F2 key when power on). Switch to “Boot” and set “Lunch CSM” to Enabled. Then switch to “Security” and set “Secure Boot Control” to Disabled. Press F10 to save and exit. Press and hold ESC key to lunch boot menu when notebook restart.
Asus Rog Strix G18
- Dollio
- Nováček
-
orgasmic píše:Please enter the BIOS (press and hold F2 key when power on). Switch to “Boot” and set “Lunch CSM” to Enabled. Then switch to “Security” and set “Secure Boot Control” to Disabled. Press F10 to save and exit. Press and hold ESC key to lunch boot menu when notebook restart.
no, měl bych se ti omluvit...já koukal na návod na netu a asi jsem to přelít moc rychle...dík:o)