Zvukovka k Audio-Technica ATH-T500?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Pride4u
Nováček
Nováček

Zvukovka k Audio-Technica ATH-T500?

Příspěvek od Pride4u »

Zdravím,

koupil jsem sluchátka Audio-Technica ATH-T500 a potřeboval bych poradit, jako vybrat zvukovku. Nezáleží mi na tom, jestli bude externí nebo interní, na nějakých fórech už jsem viděl lidi doporučovat Asus Xonar DX, ale dočetl jsem se, že tam jsou určité problémy s maximální hlasitostí. Nevím ale, nakolik je to závažné, jinak by to pro mě byla ideální karta jak cenově (řekněme do 2 tisíc), tak, myslím, dobrou volbou poslech a má podporu ASIO, což bych taky využil.

Předem díky
ÿthren
Začátečník
Začátečník

Re: Zvukovka k Audio-Technica ATH-T500?

Příspěvek od ÿthren »

jo ta xonarka by měla být fajn, s tou hlasitostí ani tak problém není, jen by občas mohla mít problémy ty sluchátka uživit, ale zas tak žravá nejsou, takže by to nemělo být tak tragické, pokud s těma sluchátkama nebudeš chtít ozvučovat místnost :)

přípdně k tomu ubastlit nějaký sluchátkový zesilovač, jestli se bastlení nevěnuje někdo z tvého okolý :)
Pride4u
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pride4u »

Tak jsem objednal tu Xonarku, teď ale řeším zesilovač - co třeba tenhle?:

http://www.thomann.de/cz/behringer_ha400.htm
ÿthren
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ÿthren »

sluchátkový zesilovač je k nim přeci jenom zbytečný luxus bych řekl a tenhle ten je uplně na nic :) navíc má ten "sluchátkový zesilovač" stejnak řešený operačními zesilovači a tak je to už řešené na té kartě, takže by sis vlastně vůbec nepomohl
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“