Telefon bez podpory 3G sítí-má to cenu?
Moderátor: CageJ
- xakrurychle
- Začátečník
-
Telefon bez podpory 3G sítí-má to cenu?
Ahoj co si myslíte o Xiaomi mi3 s tegrou...je to pro čínu tudíž nepodporuje české 3G sítě...jen 2G...je to moc pomalé? nebo se na tom dá přežít?
Díky
Díky
- LoCo99
- Začátečník
Re: Telefon bez podpory 3G sítí-má to cenu?
imho je to OK, mě neběhaj videa ani na 3G jak z praku... občas ani na wi-fi
- xakrurychle
- Začátečník
-
ahoj..ja vubec nevím..nemám žadné zkušenosti s mob.netem...ja vyuzivam jen wifi ci mi pritelka pousti hotspot
..tak premyslim no..

- LoCo99
- Začátečník
no jestli na něj nejseš zvyklej vůbec tak tě těžko může nějak "omezovat" že nebudeš mít 3G, ono taky 3G neni všude a než bude všude tak tu budou jiný signály
mnohem důležitější by pro mě bylo jestli ten telefon jako takovej mi nabídne to co chci
já šel ze samsungu pocket na Zopo 810, takže jsem byl vycákanej už jenom z 5" IPS displeje 
mnohem důležitější by pro mě bylo jestli ten telefon jako takovej mi nabídne to co chci

- xakrurychle
- Začátečník
-
premejslim nad xiaomi mi3, starsi mi2s , zopo zp990, oppo ma mít naký black friday...je to zajimavy pomerne ted 

- LoCo99
- Začátečník
já v tom ted moc přehled nemam, ale bejt tebou tak si před nákupem nějakýho "čtyřjádra" podívám jak je na tom s výkonem třeba, to moje zopo 810 je skvělý v mnoha ohledech, ale když se podívám na výsledky v 3Dmarku Ice Storm tak to uplně slavný neni
tam vedou ty svině s tegrama
u těhle čínskejch telefonů je to spíš o tom si přečíst na který bugy můžeš narazit , u mýho telefonu některjm lidem blbne čidlo světla nebo i foťák, mě nic naštěstí
tam vedou ty svině s tegrama

u těhle čínskejch telefonů je to spíš o tom si přečíst na který bugy můžeš narazit , u mýho telefonu některjm lidem blbne čidlo světla nebo i foťák, mě nic naštěstí
- xakrurychle
- Začátečník
-
tak tohle jsou zrovna ty "lepsi kousky" ja zas nevim co je ten tvuj zopik zac...jen i zp990 prej nekomu nejde gps a pozorovaci uhly jsou slabxi,,,xiaomi je top a oppo by melo byt taky 

- Suke001
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně jsem na 3g dost zvyklý, na 2G to bývá hodně pomalu. Ale já mám neomezený net, takže to využívám hodně.