Díký za radu..

Moderátor: Eddward
njn, na tyhle účely je určen socket FM2(+). Ty staré AM3(+) desky s int. grafikou jsou spíše podvozky pro existující PC v případech, kdy původní deska odešla. Rozhodně ne pro stavbu nového PC, nebo jako upgrade.DOC_ZENITH píše: Ale stejně by mě zajímalo proč AMD přestalo vyrábět všechny chipsety s integrovanou grafikou. resp všechny modernější co by se kombinovaly se southbridge se SataIII, atd. V nabídce nevidim žádnou desky z rodiny 900 chipsetů, jedunou s 880G, a pak jen tunu starejch low-endovejch 760G.
zvládne i FX-9xxxDOC_ZENITH píše: GIGABYTE GA-970A-UD3P
Tu drašší z nich dávat k FX 8300 řadě, protože má silnější kaskádu a nebude limitovat OC ani tam.
Dokonce si myslim že jsou teď lepší buy než Asus M5A97 a pod.
Mam stejnou kombinaci jako ty(zatim akorat jenom jeden 4GB modul) a jedine co jsem musel nastavit bylo casovani.vacifides píše:Prosím. Radu. Zakoupil jsem GA-970a-DS3p a paměti Kingston HyperX Blu 1600 8 GB (2x4GB Kit) a nevím zda li mi tahle paměť v desce pojede. V seznamu podporovaných není.. Navíc jedou na 1,65 V.. a deska údajně podporuje oficiálně paměti 1,5V. Poradce mi prosím někdo, neboť jsem zásilku ještě neprbral a zvažují j zaslat zpět a paměť vyměnit, nebo to mám risknout a doufat ze paměti pojedou. Díky za jakoukoliv informaci.. Radu. Martin.