Tablet z Japonska

Sekce věnovaná tabletům.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
fix186
Začátečník
Začátečník

Tablet z Japonska

Příspěvek od fix186 »

Ahoj,
mám dotaz ohledně koupi tabletu Sony Xperia Tablet Z v Japonsku, jde mi hlavně o to, jestli na něj půjdou standardní ROMky, nebo budu muset hledat něco speciálního?

Díky předem za odpovědi :)
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Re: Tablet z Japonska

Příspěvek od Nightavanger »

Pokud to bude od renomovaného prodejce tak by neměl být problém. Resp. jestli to bude opravdu originální Sony Xperia Tablet Z, bez lokálních úprav od prodejce.

Někdy výrobci dělí modely na země kde to prodávají (především US, Asie a ostatní), takové modely můžou mít potom rozdílné ROMky, např u Smartphonů se jedná především o různé Radio ovladače pro spojení se sítí. Nicméně neřekl bych že se tě to bude týkat.
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

Nebudu to pořizovat přímo já, ale známý, japonec, který to pak přiveze k nám. Co jsem to tak řešil všude jinde na různých diskuzích, tak jediný kdo by mohl mít nějakou upravenou verzi je společnost DoCoMo - japonský operátor, od kterého stejně nejde nejspíš nic koupit přímo, pouze se simkou a úvazkem na nějakou dobu. To ale není můj případ, půjde pouze o WiFi verzi. Tak se snad není čeho bát. Jediné co asi budu muset oželet je záruka :(
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

A to je tak moc výhodný cenově ? Já myslím, že to zase takový boom nebude.. Jinak nějaké úpravy ROM tam nejspíše budou, ale přesně nevím.
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

No u nás vyjde WiFi 32GB verze například na alze na nějakých 15,5k, v Jap je ted za nějakých v přepočtu 11,5k
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Tak pokud bych chtěl kupovat tak drahý tablet, tak už bych si ho koupil tu. Ta záruka má cenu aspoň 2 tisíce.. Pokud ti to někdo přiveze budiž, ale pokud si to necháš poslat, tak zaplatíš za daň a proclení dost a nemáš záruku.
Ripper6
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ripper6 »

Suke001: divny ale co jsem si vsiml tak takhle nekdo normal pres ebay nakoupil namakany tablety s HD roslisenim 1080p a 2GB DDR a tusim ze nekdy to clo ci dan neplatej. Jako nekdy staci vypis z paypalu, jen by si ho musel dotycnej pozmenit, poslat pak prodejci a nevim zda prodejce by to tak udelal.
Kdysi to proslo ja mel tak PDA za 13 000czk a normal stalo 18 000 - 19tis tu dobu.
Win 11, AMD 7950x3D, SSD M.2 PCIe 5.0 Samsung 9100 Pro 2TB Gen5, PCIe 4.0 Seagate FireCuda 530 4TB, 2x SSD SATA Crucial 4TB, 2x HDD Toshiba ent MG09 18TB. MB Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO, RAM G.Skill Trident Z5 Neo 96GB CL28 6000Mhz (AMD Expo), GPU Gigabyte RTX 4090 OC 24G, Case Fractal Design Meshify 2 XL, MSI zdroj MEG Ai1300P PCIE5 1300W, BDXL VERBATIM UHD 4K USB BD-RW. Monitor Sony Bravia 65x95L (Dolby Vision), Sound PC Onkyo HT-S7805 (Atmos,DTS X)
Odpovědět

Zpět na „Tablety“