Doporučte Monitor pro grafika.
Moderátor: maXXmilian
- Jelly Jasper
- Nováček

-
Doporučte Monitor pro grafika.
Prosil bych o doporučení monitoru. Pracuji s grafickými programy, ale přál bych si aby měl monitor i nižší odezvu a dobrou obnovovací frekvenci. Představoval bych si minimálně 22" a aby nebyl předražený... Každopádně děkuji za vaše názory a rady... 
- LoCo99
- Začátečník

Re: Doporučte Monitor pro grafika.
pokud pracuješ s grafikou tak určitě potřebuješ vidět barvy tak jak maj bejt vidět, takže bych se asi rozhod pro nějakej IPS panel
uhlopříčku bych vzhledem k nejrozšířenejšímu rozlišení (tedy 1920x1080) bral asi 23-23,5-24 "
důležitý je pak jak moc důležitej je pro tebe dobrej pivot, jestli požaduješ nějaký extra funkce (powersensor a tak) a rozpočet
uhlopříčku bych vzhledem k nejrozšířenejšímu rozlišení (tedy 1920x1080) bral asi 23-23,5-24 "
důležitý je pak jak moc důležitej je pro tebe dobrej pivot, jestli požaduješ nějaký extra funkce (powersensor a tak) a rozpočet
- Jelly Jasper
- Nováček

-
No s IPS tak nějak počítám...
a s Full HD taky.
s úhlopříčkou taky souhlasím jen nevím Co bylo myšleno pivotem ? (nevím o co jde...) A powersensor ??? Samozřejmě na rozpočtu záleží dost bohužel zatím nevím kolik budu mít k dispozici. :/
- LoCo99
- Začátečník

no pivotem myslim stojan , jestli pujde monitor na zed, nebo bude stát na stole , jestli potřebuješ mít možnost monitor otáčet
powersensor a podobný fičury, to si prostě projeď nabídku monitorů a koukni se jestli tě něco zaujalo, víceméně to jsou takový třešničky navíc nebo často ku*vítka
powersensor a podobný fičury, to si prostě projeď nabídku monitorů a koukni se jestli tě něco zaujalo, víceméně to jsou takový třešničky navíc nebo často ku*vítka
- Jelly Jasper
- Nováček

-
Dobře tak pivot je mi prakticky jedno otáčet jsem nikdy potřebu neměl. A kurvítka asi taky ne ? O.o . 
- LoCo99
- Začátečník

ve vedlejšim topicu si ache libuje nad timhle http://www.czc.cz/aoc-i2470swq-led-moni ... 58/produkt
já mam toto http://www.svethardware.cz/recenze-phil ... -ips/35388 a jsem spokojenej, bral jsem ho z druhý ruky, barvy jsou supr a přestože IPS nemaj nejlepší odezvu tak na tomhle hraju bez smartresponse (protože tahle fičurka/kurvítko mi dělá ghosting v pár hrách dost viditelnej) a rozhodně nemůžu říct že bych pociťoval nějaký nevýhody
já mam toto http://www.svethardware.cz/recenze-phil ... -ips/35388 a jsem spokojenej, bral jsem ho z druhý ruky, barvy jsou supr a přestože IPS nemaj nejlepší odezvu tak na tomhle hraju bez smartresponse (protože tahle fičurka/kurvítko mi dělá ghosting v pár hrách dost viditelnej) a rozhodně nemůžu říct že bych pociťoval nějaký nevýhody
- Jelly Jasper
- Nováček

-
Ten AOC nevypadá tak špatně...
(tedy papírově) Otázka jestli je tak super i na stole...