Call Of Duty Black Ops 2 /Ghosts

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kirof
Začátečník
Začátečník

Call Of Duty Black Ops 2 /Ghosts

Příspěvek od kirof »

Ahojte chem si ísť kúpit Call of Duty a rozhodujem sa ci Black OP 2 alebo Ghosts ide mi iba MP a ak je niekto skusený, ktoré mi odporúcite. Ake su vyhody toho a toho.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Call Of Duty Black Ops 2 /Ghosts

Příspěvek od Alfajk »

jo,urcite si to kup,nejlip oboje,je to skvela hra a vyvojari ktery kazdej rok tenhle skvost vytvarej metodou copy and paste si tvoje penize zaslouzej... joa prumerne ta hra ziskala 2/10 http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-ghosts
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

nadruhou stranu mohla ještě dostat 1/10, ale to nedostala, takže je lepší než se čekalo

kup si ghosts, imho budeš peněz litovat ještě víc než za black ops 2 , ale můžeš to hrát s blizzardem !
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

no, já budu mět Ghosts až na vánoce, takže by musel trochu čekat :P
kirof
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kirof »

len ide o to ze ghosts sa laguje bo 2 su zabehnute ale zase ghosts bude hrat viac ludi a bo2 ma lepsiu grafiku takze tazko povedat
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

ja bych sel do ghost uz jen kvuli te next gen grafice :oha:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“