Lenovo g500 drivery

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
pstrosak
Nováček
Nováček

Lenovo g500 drivery

Příspěvek od pstrosak »

mám problém vice mene se vsemi drivery pro http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g500- ... 481149.htm
cista instalace os win 7x64 zacnu chipsetem nainstalovany vsechyn drivery intel ktere si nekam zmizi z porogramu a funkci nicmene ve spravci zarizeni funguji horsi je to s grafikou Nelze spustit aplikaci Catalys controler center gpu-z jednou kartu vidi pak zas ne .. pri instalaci driveru pro usb spadne celi notebook a zacne se obnovovat horsi je ze co novy pokus o isntalaci os nejdou pokazde jine ovladace jednou nejde ovladac touchpadu jednou se zobrazuje ovladani hlasitosti popripade uroven kontrastu pri pouziti klavesy fn pote zas ne jsem z toho celkem nestastny . Zkousel jsem ovladace na cd= staré i stahovat z webu lenovo nové a vysledek s nejnovejsimy je tragicky na prilozenych by se dal pc i provozovat ale jsou proste stare a taky to neni dokonale je to pro pritelkyni a nehodlam poslouchat ze ji tam neco nejde.
CPU: i5 4670 3.4Ghz ; MB:GIGABYTE GA-H81-D3 - Intel H81 ; VGAMSI RX 480 Gaming X 4G ; RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1333 ;SSD: A-DATA XPG SX900 - 128GB HDD:Seagate Barracuda 7200.12 - 750GB ;PSU: Seasonic S12G 550W
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“