Minimalizace her do lišty

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Suntinel
Nováček
Nováček

Minimalizace her do lišty

Příspěvek od Suntinel »

Ahoj,
mám problém který mě opravdu štve a jsem zoufalej a nevím si rady.Předem upozorňuji že SW moc nerozumím.
Při hraní jakékoliv hry se mi nepravidelně hra minimalizuje do lišty ( spadne ).Po kliknutí na lištu s ikonkou běžící hry - se hra vrátí na fullscrren,buď spadne do menu hry nebo pokračuje dál.
Už nevím co s tím.Dost to ruší.
Mám AMD 6350,deska MSI,8GB Ram,Graf.karta 7790.Operační systém Win 7 Ultimate. 64 bit.
Dříve to nedělalo.Když to začlo takhle zlobit,zformátoval jsem disk a nainstaloval jsem znova syastém a ovladače.
Nepomohlo to.Vyměnil jsem i klávesnici,jestli se náhodou nepromačkává klávesa windows.Nepomohlo.
Nevím jak zjistit,proč se hry takto minimalizují.Hry mám originál,windows také.
Takhle je to posledních 14 dní.Pomůže někdo zjistit proč?Nějak jednoduše,nejsem moc PC expert,díky moc.
KubasCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Minimalizace her do lišty

Příspěvek od KubasCZ »

Nestane se ti to pri opakovanem mackani tlacitka Shift?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
Suntinel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Suntinel »

Ne,ne.Shift ve hrách nepoužívám a klávesové zkratky dokáži potlačit,ale dík.
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

obyčejné zhroucení hry tipnul bych to na amd 7790 zkus lépe grafiku chladit.. :)
Suntinel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Suntinel »

Tak už jsem na to přišel.Bylo to způsobeno 3G modemem,kdy se po instalaci v ProgramF. vytvoří ve složce pro modem ouc.exe ten je shazoval do lišty.Zákazal jsem a je po problému :)
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“