Nastavení kvality v DVD Shrink 3.2

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Nastavení kvality v DVD Shrink 3.2

Příspěvek od Zdenek Teska »

Chci se zeptat na nastaveni kvality v tomto programu.Konkrétně dvou položek
-Perform deep analysis before backup to improve quality
-Compress video with high quality adaptive error compensation

Pokud nemám zaškrtnutou ani jednu,DVD je převedeno cca za 30min.Jaký vliv mají na kvalitu tyto položky.Po zvolení těchto dvou položek se doba převádění podstatně protáhne a já nemám čas to testovat :oops:
Vyplatí se tyto položky nastavit ?
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Záleží na kvalitě zraku a televize, obecně se to určitě vyplatí, i když kvalita bude u Shrinku stát celkem za bačkoru pořád
vss Vodnik DrC+ (kp)
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

Vodnik píše:Záleží na kvalitě zraku a televize, obecně se to určitě vyplatí, i když kvalita bude u Shrinku stát celkem za bačkoru pořád
jj. pravda, pravda. Ale zase uznej že pro někoho kdo nemá čas ani chuť v něčem se šťourat je Shrink ideálním řešením 8-) Holt někdy vítězí rychlost a jednoduchost nad kvalitou :wink:
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Ale jo, já ho taky používám :-) Nemám čas se s každým DVD patlat celý večer, a upřímně řečeno - málokterý film za to stojí
vss Vodnik DrC+ (kp)
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Vodnik píše:Ale jo, já ho taky používám :-) Nemám čas se s každým DVD patlat celý večer, a upřímně řečeno - málokterý film za to stojí
100 % souhlas :wink: Dělal jsem v něm Ryana a spokojenost :wink:

Zaškrtnul jsem pouze -Compress video with high quality adaptive error compensation a nechal jsem to na default.Doba převodu cca 1.5h.
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
smik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smik »

Pokud DVD shrink nemá potřebnou kvalitu k ořezání a kompresi DVDčka co používáte za jinej soft? Případně i nějakej link.
MB: MSI B450 - Tomahawk, CPU: AMD Ryzen 5 2600, ZDROJ Seasonic 500ET F3, RAM: HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200, GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, 8GB GDDR5 HDD: Crucial MX500, 2,5" - 500GB, SAMSUNG HD105SI 1TB
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“