Fifa 14 - bezdůvodné pády

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Fifa 14 - bezdůvodné pády

Příspěvek od niemand »

Zdar, potřeboval bych pomoc. Bratrovi jsem koupil Fifu 14, jenže je tu problém s tím, že hra padá.

Původně jsem myslel, že to dělá gamepad, jenže hra padá i při hraní na klávesnici když je gamepad vypnutý uplně.

V menu je to vždycky vpoho, funguje to jak má, nikdy to nespadlo. V podstatě to spadne hned poté, co kliknu aby začal zápas, prostě loading screen nebo něco se už neobjeví. Párkrát jsem se do hry dostal, ale hned potom to spadlo.

DX má aktuální. Sestava - Q6600, GTX 260OC, 4GB RAM DDR2, deska Asus P5N-E SLI.

Nějak si nevím rady, čím by to mohlo být. Systém má čerstvě po reinstalu (Win 7 Home Premium 64bit CZ), ovladače grafiky samozřejmě aktuální, zvukovky taky, čipset taky, DX ovladače taktéž.

Díky za každou radu.

(to je přesně ta věc, která mě štve u originálek, warez verze tyhle problémy neměla, demo taky ne....)
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“