Jelikož jsem fanouškem battlefieldu, tak bych byl i rád za ten bundle s bf4... Hlavním faktorem je cena, dražší než tyto si nemohu dovolit, nebráním se ani nějakým nvidiím ale spíš jsem pro AMD
Kterou byste doporučili? To chlazení u gigabyte vypadá dobře, ale nemám zkušenosti... Je teda 28.5cm dlouhá což je docela dosti, ale měla by se mi vejít... ještě přeměřím
Edit: Tak i gigabyte by se měla vejít bez problémů, jen co koukám ji skoro žádný obchod nemá skladem
S chlazením na té MSI mám jen dobré zkušenosti. Jen bych (vzhledem k tvému CPU) šel do nějakého jetého loňského HIENDu (např. na fóru prodávané GTX680 apod.)
Zase je fakt že se mi ještě k nim líbí ten BF4.. To je taky nějaká stovka..
Ale nemohu se rozhodnout kterou možná bych šel spíš do gigabyte, ale není nikde skladem.. Jak je to možné, nová karta víceméně a nikde k sehnání, díky za odpovědi
No nejspíš teda nakonec půjdu do těch nových R9.... Chtěl jsem se jenom zeptat.. Co pročítám recenze, tak gigabyte je na tom oněco lépe s teplotami, ale MSI zase žere méně.. Mám strach, jestli to ten ne zrovna excelentní corsair zdroj zvládne. Ale neměl by mít snad problém, že?
Akorát teda stále nevím... Co byste doporučili spíše? O MSI (minimálně deskách) slyším dnes samé špatnosti, ale jak jsou an tom s kartami nevím... Jednu z těchto... kterou?
EDIT: No co pročítám další recenze, tak někde dokonce MSI žere stejně jako Gigabyte, takže v tom asi zas tak velké rozdíly nebudou... Stejně, čemu byste dali přednost? Mně osobně se zamlouvá ten chladič gigabyte, ale jak na tom je ve skutečnosti, nemám tušení.
Pred nedávnom som kamošovi skladal tuto grafiku a nataktovali sme ju na hodnotu 270X úplne v pohode, len s posunutím slidera v ovládačoch na GPU 1100 a fungovala bez zvýšenia napätia a bola tichá. Všetko záleží od kusu. Nepozrel som však menežment otáčok, teda neviem, či má nastavené rovnaké alebo vyššie otáčky ako karty 270X...!
Každopádne ušetríš peniaze, keď sa budeš hrať, len si nastavíš buď v ATI catalistoch frekvencie alebo v afterburnery.
Ak však nechceš kartu taktovať, asi ako my všetci normálny užívatelia, tak si kúp 270X.
270X už však nataktuješ pre pamäť a GPU len veľmi málo a výkon OC je minimálny !!!
To oc mojej 270X ma presvedčilo, že sa oplatí radšej 270 a dotaktovať na 270X. Keď som ja kupoval moju 270X tak ešte 270 rada neexistovala.
Ak máš financie rozhodne by som ti odporúčal radšej 280X, lebo tam po OC pamätí, ktoré majú 384 bitovú zbernicu sa výkon karty masívne zvyšuje.
i5-3570K@4,4 GHz@1,285 V, Asus P8Z77-V , NOCTUA NH-U12P SE2, SAPPHIRE R9 270X VAPOR-X OC BOOST 2 GB, SSD 2,5" 120GB Adata , BD-COMBO LG CH10LS, Kingston 8GB Kit (2x4GB) DDR3 1600MHz, Fractal Design Define R4 Black Pearl, 3 extra ventilátory NOCTUA NF-P12-1300, Enermax NAXN 82 + 650W Bronze, 23"LCD iiyama X2377HDS, myš Logitech G400, podložka SteelSeries QcK, Genuine Windows 7 64 bit Home premium
Více peněz do toho opravdu vložit nemůžu no :/ Ikdyž jasně, že bych raději 280x...
Tak nevím, ta pětistovka by mi zase neublížila to ne, ale pokud je to zbytečné, tak proč platit víc.. Ještě uvidím za kolik se prodá moje 5770HD... Za kolik bych ji tak mohl na aukru nebo tady střelit?
Ak nejdeš do 280X a nechceš taktovať, tak si sa pri rozhodnutí pre 270X rozhodol správne.
Ak však vieš pridať voltáž v afterburnery (ak to vôbec bude treba kvôli stabilite) a nebojíš sa rizika „veľmi jemného“ taktovania a potrebuješ ušetriť, tak by som išiel len do 270.
Ja by som zoradil výber karty podľa kvality od najlepšieho takto:
1 ASUS
2 Gigabyte
3 MSI
Podľa hlučností od najtichšieho po najhlučnejší:
1 MSI
2 ASUS
3 Gigabyte
Ja volím vždy pre klientov Sapphirky, no tu na fóre ma za to vždy bičujú len kvôli 2 ročnej záruke. Dôvody nehodlám opisovať.
Doba ide dopredu a všetci ostatní výrobci naozaj vyrábajú kvalitné produkty. Takže sa pokojne rozhodni sám, všetky 3 značky, ktoré si si vybral, sú svojim spôsobom kvalitné.
i5-3570K@4,4 GHz@1,285 V, Asus P8Z77-V , NOCTUA NH-U12P SE2, SAPPHIRE R9 270X VAPOR-X OC BOOST 2 GB, SSD 2,5" 120GB Adata , BD-COMBO LG CH10LS, Kingston 8GB Kit (2x4GB) DDR3 1600MHz, Fractal Design Define R4 Black Pearl, 3 extra ventilátory NOCTUA NF-P12-1300, Enermax NAXN 82 + 650W Bronze, 23"LCD iiyama X2377HDS, myš Logitech G400, podložka SteelSeries QcK, Genuine Windows 7 64 bit Home premium
Tak děkuju za rady . Jelikož netaktuji grafiky tak jsem se rozhodl pro 270x, že ten příplatek není hrozný a asi půjdu do ASUSu.
Sice možná o něco málo hlučnější než msi, ale vzhledem k tomu že mi právě odešla základní deska MSI, tak volím spíše kvůli kvalitě a pověsti Asus. Nejradši bych tedy i desku po reklamaci prodal a koupil ASUS Z77-a. sice to nebude barevně ladit, ale to se nedá nic dělat