Mám problém s 2ma GPU (viz obrázek). Nevím která je lepší (výkonnější), ale hádám že NVIDIA.
Jenže nevím jak zajistit, aby byla využívána NVIDIA místo INTELu. Když jsem dal zakázat INTEL, obraz se vypnul, počítač jel dál. Restartoval jsem to a měl jsem zobrazení 800x600, které nešlo změnit.
Píše že ovladače jsou aktuální.
PS.: Omlouvám se jestli je to ve špatné sekci, nevím kam bych tento problém měl uvést.
NVIDIA x INTEL (jak rozběhat druhou grafiku)
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- creep96
- Nováček

-
NVIDIA x INTEL (jak rozběhat druhou grafiku)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- pilarius
- Začátečník

Re: NVIDIA x INTEL (jak rozběhat druhou grafiku)
Obě jsou velmi slabé, moc si nepomůžeš. Nvidia bude krapet silnější.
Přepínání těch grafik by mělo být automatické při zátěži (hry). Aktualizuj si ovladače, nic nezakazuj a projdi si nastavení v ovládacím panelu Nvidia (někdo snad poradí, kde přesně - já noťas z žádné z těch novějších generací nemám, takže nevím).
Přepínání těch grafik by mělo být automatické při zátěži (hry). Aktualizuj si ovladače, nic nezakazuj a projdi si nastavení v ovládacím panelu Nvidia (někdo snad poradí, kde přesně - já noťas z žádné z těch novějších generací nemám, takže nevím).
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- creep96
- Nováček

-
Ok, díky za info.
Marně jsem doufal, že ta Nvidia bude trochu víc silnější než jen krapet
D
Vím kde je ovládací panel nvidii, všechno je nastavené.
Marně jsem doufal, že ta Nvidia bude trochu víc silnější než jen krapet
Vím kde je ovládací panel nvidii, všechno je nastavené.
- cameroncz
- Středně pokročilý

Na 610 se nedá hrát ani na pc, natož na její notebookové variantě, bohužel pro tebe
CPU: 9900k @ 5Ghz @ D15 GPU: EVGA 980ti SC+ MB:ASUS ROG STRIX Z390-H RAM: 32GB HDD: WD Red 2TB SSD: 970 EVO 500GB, 850 PRO 1TB CASE: CM Storm Stryker Monitor: 27" PG279Q PSU: Corsair RM750i