Po výměně harddisku už Windows 7 nefungují

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Po výměně harddisku už Windows 7 nefungují

Příspěvek od peta809 »

Zdravím, řeším následující problém. Po výměně harddisku na níže uvedené sestavě přestal fungovat OS Windows 7 i 8, XP ovšem jedou. Má se to takto. Při pokusu o instalaci Windows 7 se soubory nakopírují do počítače, instalace proběhne, ale při závěrečném samovolném restartu PC po instalaci OS, kdy naběhne uvítací obrazovka systému, se počítač dostává do bootloapu. Chvilku načítá, pak se sekne a samovolně restartuje a takhle to jede pořád. Kde by mohl být problém? Díky za rady.

základovka: Asus M2N
ramky: DDR2 SDRAM 1GB (2x)
procesor: DualCore AMD Athlon 64 x2, 3100MHz (15.5 x 200) 6000+
harddisk: WD blue 500 GB
grafika: AMD Radeon 7700 Series
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Lumpin
Nováček
Nováček

Re: Po výměně harddisku už Windows 7 nefungují

Příspěvek od Lumpin »

Zdravím,
vypadá to na nějaké vadné čtení z disku.
Můžeš zapnout Windows v nouzovém režimu?

Každopádně je zvláštní, že Ti to počítač dříve utáhl, když minimální požadavky na Windows 7 jsou 1GB RAM, procesor alespoň 1 GHz a grafická karta podporující rozhraní DirectX 9 s WDDM alespoň 1.0. Vše bys splňoval až na Ty paměti. Měl jsem možnost instalovat Windows 7 na starší mašinu a vím, že to dělalo velké problémy.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“