PKBO píše:No s tim USB tunerem bych slouhlasil, bohužel utilita na rozbrazování V je u mě k prdu, alespon HWmonitor, píše mě to na +5 VCCH 2,84V a +5V 3,47V -12 je -7 atd...
Nejde mě ale do hlavy proč to blbe i na TV, anténu mam pokojovou aktivní a kabel je vážně 4 metry daleko, nebo je možný že to haprování tuneru ovlivňuje i signál v pokoji ? Schválně jdu zkusit odpojit tuner co bude dělat tv...
EDIT: Tak bedna blbne i když je tuner odpojenej...
Je to prostý, to neni vzduchem, jde to po síti, rušení nezpusobuje grafika ale její zatížení ve zdroji zpusobí kmitání nějakého tranzistoru, případně jeho správná oscilace má zákonitě harmonický frekvence a ty se takto parazitně projevujou, kdysi na střední jsem stavěl spínanej zdroj - když jsem to zapnul v paneláku nešla kabelovka

uplně stejnej problém, chodil jsem okolo toho s měřičem síly pole ale vubec nic. Inženýr Souček, veterán z vojenský Tesly mě tehdá poučil, stačilo usměrňovací mústek proložit 100n kondíkama a dát pořádný elity - to bude problém tvého zdroje, hlavně ty 100n kondíky se šiděj, zbytek samozřejmě taky....nebo je zdroj třeba starší a to kondíkúm obvykle nesvědčí. To co píše Zenith "spread spectrum" rozhodně taky vyzkoušej = asi nejednoduší a nejrychlejší.