Zdravím,
Mám problém s klávesnicou a myškou. Každý deň sa mi stáva že mi počas hrania prestane fungovať klávesnica (podsvietenie stále svieti ale LEDka na numlock nesvieti a ani klávesy nereagujú) a po pár sekundách prestane fungovať aj myš. Vzadu mám okrem klávesnice a myšky pripojený aj USB wifi adaptér a ten funguje. Pripojenie do iných USB portov nepomáha, jediné riešenie je reštart PC. Drivery mám aktuálne. Windows 8.1. Doska Gigabyte ga-MA970x-UD4P. Vďaka za rady
Nefunkčná klávesnica a myš
- GaSSoo
- Nováček

-
- PKBO
- Moderátor

Re: Nefunkčná klávesnica a myš
zkus odinstalovat a znovu nainstalovat USB driver, pak bych to zkusil na čisté instalaci a pak bych reklamoval desku kdyby nic...
- GaSSoo
- Nováček

-
Windows bol inštalovaný asi pred 2 týždňami, doska má už svoje roky, takže musím dúfať že pomôžu tie USB drivery.
- PKBO
- Moderátor

A před touhle instalací to zlobilo nebo ne ? Jestli jo tak je to problém, ještě dej nejnovější bios jestli nemáš, no a jestli to nedělalo tak zkus znovu instalaci.
- GaSSoo
- Nováček

-
No pred tým som mal windows 7 a nie som si úplne istý či to robilo aj predtým, ale mám pocit že hej ale nie každý deň ako teraz. BIOS mám aktuálny. Mal som problémy so zdrojom tak som myslel že to robí kvôli tomu zdroji, ale výmena zdroja ten problém nevyriešila (našťastie vyriešila ostatné problémy
).