Edit

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Flisker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Edit

Příspěvek od Flisker »

Edit
Naposledy upravil(a) Flisker dne čtv 30. led 2014, 11:16, celkem upraveno 2 x.
jardakill
Začátečník
Začátečník

Re: Rampage IV Extreme & Corsair AX1200W - Zdroj Piska

Příspěvek od jardakill »

Můj názor - na 99% zdroj. To, že je 1200W není záruka, že neodejde. Mi na podobném zdroji začala blbnout elektronika-proudové ochrany, přitom zbytek zdroje naprosto dobrý a zdroj byl prakticky nepožitelny, na silnějších sestavách vůbec nenajel. To pískání by mohly dělat vadné kondenzátory a šikovný elektronik by zdroj mohl opravit, pokud je v záruce okamžitě reklamovat.
MB-ASUS Maximus Extreme Z790. CPU-i9 14900KS. Paměti DDR5-Skill 2x24GB 8000.GK-ASUS Astral RTX 5090 OC. Zdroj- Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition, 1600W. ZK-CSB ZXR.Disky- Samsung SSD M.2 980PRO 1GB, Kingston SSD M.2 FURY Renegate 2GB.Chassis-Corsair iCUE LINK 9000D AIRFLOW White rychlá voda na všem. Monitor Asus 4K PG42UQ.
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Mě takhle píská corsair už od nákupu.. Jen vypnutej, zapnutej naprosto ok... už ho mam necelý dva roky, řikám si že zkusim reklamaci před koncem záruky :D
jardakill
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jardakill »

PKBO píše:Mě takhle píská corsair už od nákupu.. Jen vypnutej, zapnutej naprosto ok... už ho mam necelý dva roky, řikám si že zkusim reklamaci před koncem záruky :D
Je rozdil,když zdroj píská /volná cívka atd./ a jinak bez problémů běží nebo píská a PC nenaběhne atd. Tam je téměř jistá porucha zdroje. Mněl jsem taky pískajícího corsaira /asi stejná serie/ a okamžitě šel na úspěšnou reklamaci. Dobrý a kvalitní zdroj nemá co pískat a jestli to uživateli nevadí, tak je koko...
MB-ASUS Maximus Extreme Z790. CPU-i9 14900KS. Paměti DDR5-Skill 2x24GB 8000.GK-ASUS Astral RTX 5090 OC. Zdroj- Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition, 1600W. ZK-CSB ZXR.Disky- Samsung SSD M.2 980PRO 1GB, Kingston SSD M.2 FURY Renegate 2GB.Chassis-Corsair iCUE LINK 9000D AIRFLOW White rychlá voda na všem. Monitor Asus 4K PG42UQ.
Flisker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flisker »

Diky za nazory chlapy.

Jinak me to neskutecne vadi ze to piska, jsem celkem perfekcionista pokud jde o pc, vsechno musi jet na max a perfektne u me :)

Me jenom zarazi ze to zacalo piskat az ted u ty RIVE a predtim ne. Pokud jde o to divny restartovani obcas pri spusteni pc tak s tim uz mam problem mozna pul roku no.

Zaruka je u CZC.CZ takze reklamace by nemel bejt problem jestli je to zdrojem.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“