Zdravím,
koupil jsem notebook Acer a ten mi při prvotním spuštění nabídl uložení kopie systemu pro případnou reinstalaci na flash USB.
Nyní jsem koupil notebook HP a ten nic takovýho nenabízí.
Jen jsem na disku objevil oddíl Recovery Image. Tak se chci zeptat, jestli když na tento oddíl najedu kurzorem dám kopírovat a na USB klasicky vložit, pak tato kopie bude normálně funkční pro reinstalaci?
Díky, Roman.
uložení instalační kopie zálohy win 8 notebooku HP
Moderátor: Don
- NAMOREK
- Začátečník
-
uložení instalační kopie zálohy win 8 notebooku HP
ZAJÍMALO BY MĚ, JESTLI INSTALACE WIN XP NA STOLNÍ PC A NA NOTEBOOK JE STEJNÁ, NEBO JESTLI SE NĚČÍM LIŠÍ?
- Butch
- Středně pokročilý
Re: uložení instalační kopie zálohy win 8 notebooku HP
Ve windows 8 je primo volba obnoveni v ovladacich panelech, dela se to pres ni.
Pokud tedy vyrobce nedodava nejakou svoji utilitu jako treba one key recovery co ma idea pad atd...
Pokud tedy vyrobce nedodava nejakou svoji utilitu jako treba one key recovery co ma idea pad atd...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06