Program do MACu na sledování webkamery
- lenickaa
- Nováček

-
Program do MACu na sledování webkamery
Zdravím,
mám takový pocit, že mi někdo (nebudu psát kdo) chodí v práci na MAC. A hodí se mi to i domů.
Prostě a jednoduše, potřebuji si nainstalovat aplikaci, která bude nahrávat webkameru. Ne dělat fotky, ale přímo video. Které následně budu moci sledovat na jiném PC (ať už online nebo se mi to bude někam ukládat). Nejlépe by bylo, aby ta aplikace byla skrytá. Úplně bezmezná podmínka to není, ale byla bych ráda aby nebyla vidět na liště.
Předem moc děkuji za pomoc.
P.S.: Na jiném fóru jsem byla označena za špehouna nebo dokonce za průmyslovou špionáž. Prosím takovéto teorie si nechte. Na toto nemám rozhodně čas ani myšlenky.
mám takový pocit, že mi někdo (nebudu psát kdo) chodí v práci na MAC. A hodí se mi to i domů.
Prostě a jednoduše, potřebuji si nainstalovat aplikaci, která bude nahrávat webkameru. Ne dělat fotky, ale přímo video. Které následně budu moci sledovat na jiném PC (ať už online nebo se mi to bude někam ukládat). Nejlépe by bylo, aby ta aplikace byla skrytá. Úplně bezmezná podmínka to není, ale byla bych ráda aby nebyla vidět na liště.
Předem moc děkuji za pomoc.
P.S.: Na jiném fóru jsem byla označena za špehouna nebo dokonce za průmyslovou špionáž. Prosím takovéto teorie si nechte. Na toto nemám rozhodně čas ani myšlenky.
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Program do MACu na sledování webkamery
Neni lepsi si notebook poradne zaheslovat?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- iHonza
- Začátečník

Co třeba Spy Cam 1.1? (zkušenosti s tím ale nemám).
Butch: MAC nejsou jen MacBooky, i když je o nich nejvíce slyšet, ale existuje i iMac, Mac pro, Mac mini. (neber si to osobně
).
Butch: MAC nejsou jen MacBooky, i když je o nich nejvíce slyšet, ale existuje i iMac, Mac pro, Mac mini. (neber si to osobně
PC, MacBook, iPhone... netřeba pitvat
- Butch
- Středně pokročilý

Tak i comp muzes normalne zaheslovat ne? Pokud ho nesdili s vice lidmi tak neni duvod aby tam bylo pripadne vice uctu. Jasny ze MAC nemusi byt jen notes.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- iHonza
- Začátečník

No, to byla jen taková poznámka, jasně, že zaheslovat jde všechno, ale zovna u MACu je super, že si mlžeš nastavit přihlášení bez hesla a heslo zadávat až když něco potřebuješ, ale předpokládám, že tady ta možnost není.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
- iHonza
- Začátečník

iOS je mobilní systém, na počíačích MAC je to Mac OS X (aktuálně 10.9 Mavericks). Jiank pravdu máš, v iOS i Mac OS X se profil zaheslovat dá.
- PKBO
- Moderátor

Security Monitor Pro. Umí IP cam i Webcam, dá se nastavit aby běžel v pozadí a aby nahrával jen při zachycení pohybu kamerou atd... dobrá věc, ale taky to neni úplně nenáročný, mě to z i5 4670K na 4,4 Ghz žere 15-30% výkonu při dvou kamerách.
- Butch
- Středně pokročilý

Na Macu je by default bez hesla a clovek dava heslo jen kdyz neco instaluje, ale v security moznostech se da navolit normalne zaheslovani uctu pro prihlaseni 
Prijde mi to lepsi vyresit spis zabezpeceni nez nejaky smirunk
Prijde mi to lepsi vyresit spis zabezpeceni nez nejaky smirunk
- iHonza
- Začátečník

PKBO: Security Monitor Pro je pro MAC? (já jen, že jsem to nikde nenašel
)
Butch: Já tedy ale předpokládám, že tady možnost zaheslování z nějakého důvodu není a že si heslo každý dokáže nastavit, takže nechápu, proč to všichni vidíte tak, že je to šmírování, vždyť přece když mám svůj (i pracovní) počítač, tak mi tam nemá nikdo co lozit, nebo ne?
Butch: Já tedy ale předpokládám, že tady možnost zaheslování z nějakého důvodu není a že si heslo každý dokáže nastavit, takže nechápu, proč to všichni vidíte tak, že je to šmírování, vždyť přece když mám svůj (i pracovní) počítač, tak mi tam nemá nikdo co lozit, nebo ne?
- lenickaa
- Nováček

-
Je to MAC, ale notebook....
Jinak napsala jsem asi tak na 10 fór s počítačovými ''experty'', ale nikde mi neporadili. Ano slyšíte správně. Ze všech těch fór, plných počítačových expertů nikdo nevěděl, jak mám na dálku nezjištně sledovat webcameru v blbém MACU.
Googlila jsem asi asi 4 hodiny, ale našla jsem.... http://www.eyespyfx.com/broadcast.php . U sebe si to otevřu, spustím si program na nahrávání z plochy a budu si to i nahrávat. V MACu snad nějak dám pryč tu ikonu z menu (to snad půjde) a nastavím, aby se program spouštěl automaticky při zapnutí. To snad taky půjde ne ? A v neposlední řadě ještě zkusím vypnout LEDku u webky, ale to asi nepůjde....
Ale i tak díky.... za snahu....
Jinak napsala jsem asi tak na 10 fór s počítačovými ''experty'', ale nikde mi neporadili. Ano slyšíte správně. Ze všech těch fór, plných počítačových expertů nikdo nevěděl, jak mám na dálku nezjištně sledovat webcameru v blbém MACU.
Googlila jsem asi asi 4 hodiny, ale našla jsem.... http://www.eyespyfx.com/broadcast.php . U sebe si to otevřu, spustím si program na nahrávání z plochy a budu si to i nahrávat. V MACu snad nějak dám pryč tu ikonu z menu (to snad půjde) a nastavím, aby se program spouštěl automaticky při zapnutí. To snad taky půjde ne ? A v neposlední řadě ještě zkusím vypnout LEDku u webky, ale to asi nepůjde....
Ale i tak díky.... za snahu....
- iHonza
- Začátečník

No většina lidí na těch fórech má totiž Windows (já mám win 8.1 a OS X 10.9). K tvému nálezu, ikona z menu myslím oddělat nejde (ale nezkoušel jsem), nastavit automatické spuštění tuším jde (už ale nevím kde) a ledka vypnout nejde protože co vím, tak je její spínání řešeno hardwarově (ne jako u win notebooků) a tam to jedině odpájet
.
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Proc vzdalene? Pokud je to tvuj pocitac jak tvrdis, tak by ti melo stacit lokalni nahravani. Navic vzdalene sledovani uz je zavisle i na sitove konfiguraci.
Mne to smrdi nejakou spinou.
Mne to smrdi nejakou spinou.
- keistown
- Žlutá karta

-
Protoze je to pocitac jejiho frajera, psala to na "na jinych forech" kde ji za to vyfuckovali, tak uz to radsi neprizna. 
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

No to cca odpovida tomu co jsem ocekaval.
Takovouhle picu bych vazne chtel mit doma.
- otomar
- Začátečník

No jo no, tak si to Leni priznej, pritel si to uziva s Ancou dlanovkou.
Potřebujete něco vytisknout na 3D tiskarně? Napište mi zprávu.