Zkus předem vypnout některé programy protože za ten týden jsi jak typuji nastahoval programy atd.. Proto se to vypíná déle musí ukončit více procesů než když byl disk skoro prázdný
Zdravím vespolek. Našel jsem tady tohle vlákno tak nebudu zakládat další a přidám se. Mám problém s dlouhým časem vypnutí PC. někdy třeba i 10 hodin a stejně se nevypne. Po kliku na vypnout PC se ukončí všechny programy a naběhne obrazovka s nápisem PC se vypíná a tím točivím kolečkem. Tak to zůstane i několik hodin. HDD je vklidu. žádné hrabání.Systém mám na SSD. Dělá to ovšem jen někdy. Nezáleží přitom na délce zapnutí PC. Občes je taky zcela opačný problém. PC se nechce zapnout. Naběhne to do černé obrazovky a tím to skončí. většinou po několika resetech to naskočí. Pokud naběhne vše jede bez nejmenších problémů. Pokud nepočítám to vypínání. Občas se taky stane , že při startu to vyhodí hlášku o špatném Overclocku. Pomáhá opět reset a nový náběh. Předesílám, že OC nemám a bios je total defoult. TAk že vpodstatě nesmysl.
nejhorší je , že všechny 3 chby se vyskitují naprosto nahodile a nezávazně na sobě.
někdy zas jede PC naprosto bez problémů i několik dní nebo i týdnů.