Project IGI -30fps

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mino
Začátečník
Začátečník

Project IGI -30fps

Příspěvek od Mino »

Mám jeden problém s touto staršou, ale inak dobrou hrou. Včera keď som nainštaloval program Fraps, tak som skúšal, na akých frame mi idú jednotlivé hry. A pri tejto hre v rozlíšení 1024*768 mi ide hra stále trvale iba na 30fps. V menu, ktoré je v rozlíšení 800*600 je zase 60fps. Inak v ostatných hrách je fps adekvátne mojej zostave. Ovládače mám 61.77. Rozmýšlam, či to nemôže byť preto, že hra je proste nejaký ten piatok stará a ovládače majú s tým problémy. Alebo či treba niekde niečo nastaviť aby to bežalo, ako má. Ak mal niekto takýto problém, tak poraďte. Dík. :cry:
Gigabyte G1.Sniper A88X,A10-6800K with Cooler Scythe Ninja rev.B, DDR3 ADATA Memory 2x 4GB/2133 , HDD Seagate 1TB , DVD RW LG, Power Seasonic SSP-350GT, Monitor LG 2252TE-PF.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Project IGI -30fps

Příspěvek od shadow »

Mino píše: Alebo či treba niekde niečo nastaviť aby to bežalo, ako má. Ak mal niekto takýto problém, tak poraďte. Dík. :cry:
A není tam nějaký ten konfigurační souborek, kde by to bylo natvrdo nastavený, díval ses ?
show must go on..
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

Tím bych se nezabýval. Já sem viděl Project IGI 2 na Pentiu 4 - 3,2 MHz, 1GB Ram, GF 6800 (nevím jestli Ultra nebo LE) a trhalo se to jako ..... Popravdě by mě to v dnešní době nevadilo, ale zamrzí to :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“